WAL, TJX, WYNN, TSLA en meer

laatste update: 06-2023


Bewegwijzering buiten het hoofdkantoor van Western Alliance Bank in Phoenix, Arizona op 13 maart 2023.

Caitlin O’Hara | Bloomberg | Getty-afbeeldingen

Bekijk de bedrijven die de grootste stappen zetten in premarket-handel:

Westerse Alliantie – Aandelen stegen premarket met 12% nadat Western Alliance zei dat de depositogroei voor het huidige kwartaal vanaf 12 mei meer dan $ 2 miljard bedroeg, een stijging ten opzichte van de $ 1,8 miljard aan depositogroei voor het kwartaal tot en met 9 mei.

gerelateerd beleggingsnieuws

CNBC Pro

TJX-bedrijven — Aandelen daalden met ongeveer 1% nadat de detailhandelaar een omzetmismelding had gemeld voordat de markt openging. De omzet in het eerste kwartaal bedroeg $ 11,78 miljard, minder dan de $ 11,82 miljard die werd verwacht van analisten die door Refinitiv werden ondervraagd. TJX voorspelde ook een winst per aandeel voor het tweede kwartaal van 72 cent tot 75 cent, tegenover de 79 cent die door analisten werd verwacht. De verwachtingen voor het volledige jaar bleven ook achter bij de schattingen, ook al overtrof de winst per aandeel in het eerste kwartaal de schattingen.

Doel — De aandelen van de grootwinkelketen daalden minder dan 1% in volatiele handel omdat het bedrijf de winstverwachtingen in het fiscale eerste kwartaal overtrof, zelfs toen de omzet nauwelijks groeide op jaarbasis. Target zei ook dat het verwacht dat de omzet in het huidige kwartaal laag zal blijven, gekenmerkt door een eencijferige daling van de vergelijkbare omzet. De retailer bleef bij zijn eerdere prognose voor het volledige jaar.

Zions Bancorporation — De in Salt Lake City gevestigde bank voegde 4,7% toe toen regionale banken hoger stegen in premarket-handel, geleid door Western Alliance. De SPDR S&P Regional Banking ETF steeg met 1,7%.

Keysight-technologieën — De aandelen stegen met 7,8% na een winstdaling na de bel op dinsdag. Het technologiebedrijf rapporteerde een gecorrigeerde winst per aandeel van $ 2,12 voor het fiscale tweede kwartaal, meer dan $ 1,95 verwacht door analisten, per StreetAccount. Het leidde voor tussen $ 2,00 en $ 2,06 EPS voor het huidige kwartaal, boven de prognose van analisten van $ 1,96.

Tesla — De aandelen stegen woensdag premarket met 1,5%. Het bedrijf hield dinsdag zijn jaarlijkse aandeelhoudersvergadering, waarop CEO Elon Musk aankondigde dat het bedrijf later dit jaar zijn eerste Cybertrucks zou leveren en zou gaan adverteren.

Wynn-resorts — De casino-exploitant voegde 2,7% toe na een upgrade naar overgewicht van gelijk gewicht bij Barclays. Het bedrijf uit Wall Street haalde het aanhoudende herstel van de eigendommen van Wynn’s Macao aan en verhoogde zijn koersdoel van $ 120 naar $ 135, wat een stijging van 31% suggereert ten opzichte van de slotkoers van dinsdag.

EVgo – De aandelen daalden premarket met bijna 9% na de aankondiging van de exploitant van het EV-laadnetwerk eind dinsdag van een aanbieding van $ 125 miljoen van zijn gewone aandelen. JPMorgan, Evercore en Goldman Sachs onderschrijven het aanbod.

Doximiteit — Het aandeel medische software daalde premarket met bijna 10%, een dag nadat het bedrijf zwakke verwachtingen had afgegeven voor het lopende kwartaal. Doximity zei dat het tussen $ 106,5 miljoen en $ 107,5 miljoen aan inkomsten verwacht voor het fiscale eerste kwartaal, minder dan de $ 111,8 miljoen verwacht door analisten gepolst door FactSet. Het leidde tot $ 40 miljoen aan aangepaste EBITDA, onder de verwachte $ 45,4 miljoen.

– Yun Li en Hakyung Kim van CNBC droegen bij aan rapportage.

Plaats een reactie