Wachten op nieuwe koersexplosie bitcoin – CRYPTO-UPDATE

laatste update: 11-2022


Tegenvallende koersen, een nieuwe app om met crypto-valuta te betalen en een Apple-icoon die de bitcoin omarmt. Kijk hier de crypto-update. Abonneer je hier:

Meer van De Telegraaf? Volg ons op:
Website:
Facebook:
Instagram:
Twitter: f

25 gedachten over “Wachten op nieuwe koersexplosie bitcoin – CRYPTO-UPDATE”

 1. De enigste munten die nog gaan vliegen zijn Electroneum en Cardano

 2. Ik hoop echt dat de bitcoin flink crashed. Dan kan ik eindelijk normaal een nieuwe gaming pc kopen.

 3. Bitcoin is goud. een bekend "ding" wat iedereen kent, handig voor wisselkoersen naar EUR/USD. ICO's zijn de FOREX markt. veel rendement mogelijk met een groot aanbod.

 4. 1 goede tip: koop wanchain + ontology. Wacht 1 jaar en koop en lambo.

 5. Wat een gezeur over dat crypto veel stroom zou kosten om dat te minen, gelukkig kost echt goud minen totaal geen energie!

 6. Ripple gaat goed komen👌(hoef geen haat hierop te komen is nergens voor nodig)

 7. Xrp #1 binnenkort. Xrapid binnenkort live door grote banken. Wie niet koopt huilt later. En ethereium is bagger , codius van ripple gaan ze verslaan

 8. Volgende keer meer in gaan in de techniek zoals bijvoorbeeld privacy data, scalability in plaats van deze ""moon/leek"" talk! Dus niet meer deze man uitnodigen. Bij voorbaat dank

 9. mensen die meer over CryptoCurrency willen leren zouden YouTube video's kunnen kijken of Discord waar ik zelf de eigenaar van ben met 3700 leden. Zodra je het snapt is het inderdaad erg leuk and ik heb mijn portfolio sinds mijn start ruimschoots x5-10.

  EDIT: Onze Discord is wel alleen engels, maar gebouwd op mensen die net gestart waren of zijn. Maar die zijn nu ondertussen ook gewoon goede traders en weten wat ze doen.

  Als jullie een link willen laat maar weten

 10. Sorry hoor. Maar zo lang zulke kletsmajooren met puur eigen belang en gratis reclame, dit soort onzin als massapap bij iedereen naar binnen mogen schuiven…laat ik het zo zeggen: MENSEN….alsjeblieft…maak jezelf wijzer! Crypto is JUIST om deze pannekoeken de mond te snoeren. Doe je eigen onderzoek. Leer! Lees over alle industriele revoluties en zie dat bij iedere i.r. dit soort zeepkistsprekers je alles als een kwakzalver probeerde te verkopen. Ik zal hier niet 1 project noemen omdat ik dan mss een coin/ctoken/project "shill". Maar doe je EIGEN onderzoek en laat je geen LTC aansmeren door deze plintenladderverkoper!

 11. Eeej Bitonic heb ik mijn eerste Bitcoin gekocht. Werkte top!

Reacties zijn gesloten.