Waarom wordt SOL zo hard geraakt? | 1 jaar geleden all time high… | Crypto nieuws vandaag | #754

laatste update: 12-2022


Solana wordt erg hard geraakt tijdens deze crypto dalingen. Waarom SOL?
Daarnaast gaat Axel het hebben over de Bitcoin koers die een jaar geleden nog zijn all time high bereikte op 69.000 dollar.. Dit en meer zie je in de video van vandaag! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:40 Binance trekt zich terug uit overnamedeal FTX
04:01 SEC en CFTC starten (nieuwe) onderzoeken naar FTX
06:53 Waarom daalt Solana (SOL) zo hard?
11:03 Ethereum is deflattoir!
14:22 Precies één jaar geleden: BTC op ATH van 69K USD
16:00 Koerrrsen koerrrsen!
19:32 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

7 gedachten over “Waarom wordt SOL zo hard geraakt? | 1 jaar geleden all time high… | Crypto nieuws vandaag | #754”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. 8:59 Gedeactiveerde staking tokens vormen dus een aanleiding voor de Solana daling. Maar WAAROM worden dan zoveel tokens gedeactiveerd? Omdat mensen denken dat SBF erin geïnvesteerd heeft of zo?

  3. alle bitcoins worden gesloopt door de banken….waarom?De cbcd gaat ingevoerd worden 2023

  4. De ene oplichter legt uit, hoe het werkt 😢 😂 Hij legt het ons wel ff uit

Reacties zijn gesloten.