Waarom voel je je zo vaak teleurgesteld?

laatste update: 12-2022


Waarom voel je je zo vaak teleurgesteld? Waarom word je zo vaak teleurgesteld in je relaties?
Heel vaak ligt het namelijk niet aan hen, maar aan je onderbewustzijn.
Je bent zelf continu op zoek naar teleurstelling. En als je op zoek bent naar teleurstelling, zul je het ook vinden.

Meer leren?
Lees “Vrij Leven – los van stress en oude patronen”. Bestel hem nu via:
/

9 gedachten over “Waarom voel je je zo vaak teleurgesteld?”

 1. Wat herkenbaar wat jij voelde bij je vrouw voelde, dat die oude gedachte meteen terug kwam. Heb ik ook ervaring en kreeg toen te horen dat ik in het oude bleef zitten, wat begrijpelijk was natuurlijk. Tot ik later achter kwam dat mijn gevoel of intuïtie toch klopte, waardoor mijn vertrouwen steeds verder weg is gezakt bij mensen.
  Weet dat ik nu meer aan mezelf mag gaan werken en vanuit gaan dat er toch eens iemand op mijn pad komt die mij dat goede vertrouwde gevoel kan geven.

  Ga zo door met je filmpjes, ze zijn leuk en leerzaam. Fijn weekend

 2. Dank je Bas 🙏
  Is heel herkenbaar……de relatie met mijn ouders is de grootste uitdaging hierin.
  Ik ga ermee aan de slag en ga dit nu anders aanpakken.🌈🦋

 3. Niet mee eens, die teleurstelling wordt steeds in mn schoot geworpen. Ben helemaal niet op zoek naar teleurstelling, wat een motivatie zeg.

  Die radar waar je het over hebt, die geeft me meestal de juiste gedachte over wat er allemaal mis kan gaan, en dat gaat ook vaak mis, en dan ben ik daarop voorbereid. Lekker video voor zweverts wel

 4. Ik snap wat je zegt op iets focussen. Maar niet alles gaat zo. Dit jaar hebben 2 "vriendinnen" mij enorm teleurgesteld. Ik zit in rouw omdat mijn vader in jan overleed. Paar mnd later 1e die al enige tijd vreemd gedrag had en weinig zag. Toen ze mij ineens belde (vanuit een brillenwinkel), viel ze heel raar uit, waarschijnlijk omdat ik de spijker op de kop sloeg. Hypocriet gedrag.
  Vervolgens nr 2, na appen afspreken v wandelen. Ze snapte niet dat ze mij niet op hoefde te halen want ik heb zelf auto. Ik dacht bel haar wel op want ze snapt appstore niet. Bel, drukt mij weg ! Ik app waarom neem je niet op en drukt mij weg?! Nogal onbeschoft. Zij: nee jij bent onbeschoft…. nouuuuu kom op man. Ik dacht ik laat niet mij zo respectloos behandelen. En het belachelijke is, dat ze vriendschap verpest voor zo een lullig onderwerp! Maar ik heb er genoeg van! Ik ben heel tolerant maar deze 2 zijn écht over een grens gegaan! Ik verwachtte helemaal niet wat jij zegt al een teleurstelling. Maar opeens komt dit uit de lucht vallen en behandelen ze je als stuk stront. Kwamen toch alleen maar als ze in de shit zaten. Dus wat had ik eraan. Ja, dan ben IK teleurgesteld in mensen ! Dus wat jij zegt klopt niet voor alle situaties. Beiden kende ik al tussen 5 en 15 jaar.

Reacties zijn gesloten.