Waarom u de komende jaren in (small cap) value aandelen moet beleggen

laatste update: 02-2023


Sinds wij de bodem van de value vs groei ratio hebben aangekondigd, zijn value aandelen duidelijk de betere belegging geweest. Wie geen value aandelen koopt, zal ondermaats presteren. Wij voorspellen zelfs dat de jaren ’20 hét tijdperk zal worden van goedkope (small cap) value aandelen. Net waarin Value Jagers in gespecialiseerd is. Dit jaar hebben we dan ook weer een zeer interessant aanbod voor u tijdens onze eindejaarsactie:

– 75% korting op de Value Jagers Combi voor 12 of 24 maanden
– Gratis aandelen Porsche (‘het goedkoopste Europese value aandeel’)
– Gratis abonnement Money Makers Premium!

Ontdek onze Eindejaarsactie hier:

Het afgelopen decennium stond in het teken van de Amerikaanse Big Tech aandelen zoals Apple, Amazon, Google, Tesla, … Maar tijden veranderen. Het tijdperk van Amerikaanse Big Tech aandelen is VOORBIJ!

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat dit nu ineens slechte bedrijven zijn of dat deze aandelen slecht gaan presteren, maar er zijn andere aandelen die beter of zelfs véél beter gaan presteren.

Een eenvoudige rekensom leert ons dan dit het ideale moment is om te beleggen in (small cap) value aandelen.

In deze video vertellen we u er alles over.

#beleggen #aandelen #value #investeren #geld

► Like & Abonneer op het kanaal voor meer video’s

Contact: info@valuejagers.com
********************************************
Disclaimer: Let wel op. De inhoud van deze video mag niet beschouwd worden als beleggingsadvies of het aanzetten tot het kopen/verkopen van een effect. Doe altijd zelf je huiswerk. Met aandelen kunnen zware verliezen geboekt worden als u niet weet wat u doet.