Waarom is LUNA 95% gedaald binnen 1 week? in 2022

laatste update: 07-2022


LUNA is snoeihard gedaald in de afgelopen week. Waarom is dit gebeurd? En hoe werken LUNA en UST precies? Nog geen subscriber? Geen probleem!

LUNA en UST zijn projecten van Terra. UST is stablecoin. Wat is stablecoin? UST vs LUNA. De werking achter deze twee. Oprichter Terra is Do Kwon. Veel bitcoin gekocht.

πŸ‘‰ Benieuwd hoe ik jou verder kan helpen? Ga dan naar

🎯 Wil je meer weten over mijn missie en wil je erachter komen hoe jij een bijdrage kunt leveren? Ga dan naar

πŸ““ Beginnen met beleggen? Download mijn gratis e-book om meteen te beginnen, via

πŸ“ˆ Wil je een hoger rendement behalen? Neem dan eens een kijkje bij mijn gratis online masterclass via

πŸ‘‘ Als je onze gratis Discord-community wilt joinen, ga dan naar

πŸ’± Op zoek naar een platform waar je aandelen kunt kopen? Dan ben je bij DEGIRO aan het juiste adres! Houd er wel rekening mee: met beleggen kun je je inleg verliezen.

πŸ’² Wil je rente krijgen op je crypto EN een bonus van maximaal $250 via BlockFi? Dan heb ik een referral link voor je. Als je een account maakt met deze link, krijg ik 0,5% van de hoeveelheid geld die je aan je account toevoegt in de eerste 30 dagen nadat je een account hebt gemaakt.

DISCLAIMER
Nesami maakt deze video alleen voor informatieve doeleinden. De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of ander advies. De informatie is van algemene aard en houdt geen rekening met jouw specifieke omstandigheden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afwegen van de voor- en nadelen van het gebruik van de informatie in deze video. Nesami kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade door een beslissing die je hebt gemaakt op basis van de informatie in deze video.

Tags: luna, ust, ust stablecoin, luna vs ust, do kwon luna, do kwon ust, ust bitcoin, luna bitcoin, terra luna, terra ust, terra stablecoin, terra do kwon, terra bitcoin

Hashtags: #luna #ust #stablecoin #dokwon #terra

❀️ PS: vind je deze content leuk? Vergeet dan niet om je te abonneren!
1

8 gedachten over “Waarom is LUNA 95% gedaald binnen 1 week? in 2022”

  1. Wel echt rekt.. Maar ik ook dus dat is niet echt prettig πŸ™ Stiekem hoop ik natuurlijk wel deels terug gaat maarja weet het allemaal niet…

  2. Houd er rekening mee dat dit extreem risicovol is. Alssss je een positie zou willen starten, ga er dan al bijna vanuit dat het naar 0 gaat. Maak altijd je eigen beslissingen. Laat je niet leiden door FOMO. Stay safe!

  3. Het was een mooi project. Ik heb vanaf 30euro gekocht. Helaas nooit gedacht dat het zo kan gaan. Nu maar HODL en hopen maar dat over 5 jaar terug komt. Zo ook met FTM.

  4. Ook tussen 1515 en 1620 uur 600+ procent gestegen als je er op tijd bij was mooie bodem trade wel😯

  5. Ben benieuwd naar de eigenaar wat hij gaat doen nu. Op twitter is zijn laatste bericht van 11 mei….Wij zijn gevorderde traders, dus ik ben een paar dagen geleden short gegaan. Maar ik ga niet euforisch zijn nu, heb te doen met mensen die heel veel geld verloren hebben. Tegen die mensen wil ik zeggen: geef niet op! Uithuilen en opnieuw beginnen. Hoort bij het leerproces ook, pijn voelen etc. Hard gelag, maar ga door met trraden!!!

Reacties zijn gesloten.