Waarom ik me meer ben gaan focussen op lange termijn trades. Hou jij je al bezig met TA? #shorts

laatste update: 12-2023


Waarom ik me meer ben gaan focussen op lange termijn trades.
Houdt jij je al bezig met technische analyse?

🎥 @day1lifestyle @jayjayboske
#ta #traden #investeren #beleggen

13 gedachten over “Waarom ik me meer ben gaan focussen op lange termijn trades. Hou jij je al bezig met TA? #shorts”

 1. Swing traden lijkt mij het beste optie als je intermediar+ kennis en ervaring hebt in traden. Persoonlijk denk ik dat je een 7 cijferig investerings kapitaal nodig hebt om op lange termijn te handelen. Maar de term lange termijn is ook variërend per persoon.. Wat een breed concept zeg, kan nog wel doorgaan😅

 2. Ik ben een kwartaal trader op Plan A en Plan B met TA.. Doe het namelijk naast mijn werk..

 3. Was je succesvol in daytrading? Van crypto of forex? Zelf ben ik die journey nu aan het meemaken.

 4. 1 account voor swingtrading en 1 account voor scalpen/daytraden.

 5. Lange termijn denken Madelon.Goed gezien🙂.Elke dag traden is zeer vermoeiend en houdt geen mens lang vol.Zeer herkenbaar want ik kwam destijds ook bijna de deur niet meer uit en zat met fastfood achter de pc.Tegenwoordig heb ik gewoon aandelen en wat opties en munten van edelmetaal…en dat laatste geeft veel meer rust❤

 6. Over volhouden gesproken: binnen 1 minuut zat hij al aan hamburgers te denken i.p.v. economie en beleggen 😂

 7. Dag en nacht er mee bezig? Das niet gezond 😂 Tenzij je scalpt op de 1 min….

 8. Hee Madelon als jij belegt in edelmetalen. Zou je dat in fysieke edelmetalen doen? Zo ja, in munten en of baren?

  Of wat is jou advies/kijk hierop?

  Ik zelf ben voorstander fysiek zilver voor de lange termijn (munten en btw vrije baren)

  En voor de korte en lange termijn goud. (ook munten en baren)

  Ik ben natuurlijk ook benieuwd hoe anderen hier naar kijken.

  Alvast bedankt

 9. Je hoeft niet de hele dag te traden met korte termijn trades. Sterker nog. 1 of 2 zou ik als de max aanhouden. Kies een tijd waar binnen jij je fijn voelt en blijf daar binnen. Ik trade maar 1,5 uur per dag. Dat is goed vol te houden hoor.

 10. Plus om te leren traden zou ik ALTIJD adviseren om tebdat traden. De "patronen" zijn hetzelfde maar je krijgt veel eerder feedback of je teade goed is of niet. Dus lange termijn of swing traden zou ik alleen adviseren voor meer ervaren personen.

Reacties zijn gesloten.