WAAROM IK GEEN NIEUWE AANDELEN KOOP || PORTFOLIO SHOW #62

laatste update: 08-2022


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Gratis aandeel BUX:
💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 The Financial Hub Discord:

Tijd voor een nieuwe aflevering van Portfolio Show

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik vanaf halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#INVESTEREN
#BELEGGEN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
baba
ethereum
alibaba
coinbase

10 gedachten over “WAAROM IK GEEN NIEUWE AANDELEN KOOP || PORTFOLIO SHOW #62”

  1. Wat is jouw kijk op de dollar/euro koers die nu vrijwel gelijk staat? Neem jij dit mee in de overweging Amerikaanse aandelen te kopen?

  2. Deze video heeft een misleidende titel. Ff doorspoelen naar het einde en blijkt dat hij Intel bijkoopt…

    Ik mis diepgang in de video's.

    Ik ga stoppen met abonneren..

  3. Ben benieuwd wanneer je de huidige portfolio verkoopt naar aanleiding van je statement dat je geen aandelen meer koopt. Een verwaarloosde portfolio kan interresant zijn.

  4. Lezen over mensen die maandelijks meerdere cijfers pakken als inkomen in investeringen, zelfs in deze gekke dagen op de markt, enige aanwijzingen over hoe je substantiële vooruitgang kunt boeken bij het verdienen? Ik zou het waarderen

  5. Bedankt Focus voor deze video! Ik heb ongeveer dezelfde beleggingsstrategie en vind het prettig deze video's te volgen, al was het alleen maar dat je even ziet dat je niet de enige bent met rode cijfers. Daarnaast heb je altijd wel weer een invalshoek waardoor ik er weer iets van leer. Bedankt voor de tijd die je erin steekt!

  6. Geweldig <info en inzicht zoals altijd. <De snelheid van de capitulatie van $ 18k verbaasde me een beetje, ik dacht dat het langer zou hebben geduurd. Maar als je het macroverhaal kent (uitverkoop van aandelen, QT die liquiditeit wegneemt, grote spelers zoals 3ac-dumping), is het logisch. <Dat gezegd hebbende, houd ik mijn meest bearish neerwaartse BTC-doel op $ 14k, zelfs als het lager wordt, denk ik niet dat het voor een zinvolle periode lager zou blijven. <Sommige mensen hebben meer dan 50% van hun portefeuille verloren omdat ze geloven dat het vasthouden en wachten op een grote pomp de beste manier is om winst te maken in deze markt, terwijl anderen die slim genoeg zijn handelen en winst op korte termijn nemen, ik heb gemaakt meer dan 13' btc handel niet alleen, maar met de hulp van een professional met een gerenommeerde achtergrond en begrip van de markt Gunther Jorg, kwam ik hem tegen in de handelsweergave waar hij zijn grafieken deelde. Mensen die openstaan ​​om van de geschiedenis te leren, zullen overleven. Zo moeilijk is het niet. <Er zijn misschien zoveel investeringen, maar als winst moet worden overwogen, wat eigenlijk het enige doel is van elke investering, dan zal ik je adviseren om in cryptohandel te gaan omdat het een hoger winstrendement heeft. U kunt contact opnemen met de heer Gunther Jorg via (ͲeIєɠɾαm.@guntherjorgcrypto.) of +44 7361 624326 voor vragen en gratis financieel advies over crypto-investeringen.

Reacties zijn gesloten.