16 gedachten over “Waarom ik AANDELEN FACEBOOK (META) bijkoop na de daling (Febr. 2022) in 2022”

 1. Ik heb mijn eerste positie ingenomen in facebook, wilde al een tijdje doen maar is mooi moment na de daling

 2. Ben je niet bang dat facebook en instagram best wel dood gaan, en Europa komt met een nieuwe laplijst met reguleringen die vooral meta raken, gen Z maakt trouwens nauwelijks meer een facebook of instagram account aan.

 3. Weer een leuke video. Ik zou denk ik voor de NASDAQ-100 gaan in plaats van enkel Facebook. Maakt historisch gezien minstens zoveel rendement als Facebook en is een stuk veiliger vanwege de grote hoeveelheid aandelen. Is nu ook afgeprijsd. Overigens heb ik nu Shopify bijgekocht, is flink gedaald en laat erg goede cijfers zien. Mogelijk kan het de NASDAQ-100 outperformen vanwege de hoge groeiverwachtingen.

 4. denk dat dit geen slimme zet is.. maar gaan we achterkomen

 5. Tenzij FB zich heruitvindt met de Metaverse, wat nog niet voor morgen is, is het gedaan met Zuckerberg… gebruikers blijven dalen, data wordt beter beschermd, en veel mensen gaan juichen als FB helemaal ten onder gaat.

 6. Hoewel de nieuwe generatie steeds minder richting Instagram/Facebook lijkt te trekken, heeft het bedrijf in de online social space zó'n grote invloed. Tegen deze prijs sowieso een buy!

 7. Analisten verwachten ook een EPS van $22 voor Facebook in 2025. Facebook zit historisch op een P/E ratio rond de 29, al pak je een p/e van 20 voor 2025 omdat de groei gaat stagneren, zit je alsnog op 22 x 20 een value van $440. FB is een hele degelijke buy voor de komende jaren.

 8. Heel gewaagd denk ik zeker als er no een algehele correctie komt dan zijn er vast nog betere instap momenten

 9. welke website gebruik je voor het bekijken van data voor stock?

 10. Op de lange termijn zal dit denk ik een zeer goede investering zijn, met name wat betreft de huidige waardering. Short term FUD atm naar mijn mening.

 11. Zou je alsjeblieft een video willen maken over lucid of in ieder geval je opinie hier over geven?

 12. Zou er zelf toch niet instappen, vooral niet met zo'n grote positie. Maar ben benieuwd.

Reacties zijn gesloten.