Waarom Ethereum in 2022 Bitcoin kan Outperformen! in 2022

laatste update: 10-2022


Wat verwacht jij van Ethereum? Deel je mening in de comments!
πŸ”· Crypto kopen bij Bitvavo: πŸ”·
πŸ‘¨β€πŸŽ“ GRATIS Minicursus beleggen: πŸ‘¨β€πŸŽ“

Ethereum is na Bitcoin de grootste cryptocurrency in de wereld. Er zijn verschillende fundamentele redenen om te verwachten dat Ethereum beter zal gaan presteren dan Bitcoin in 2022. Wat die redenen zijn, bespreek ik in deze video!

00:00 Introductie
02:03 Koers van Ethereum
05:05 Meer toepassingen en meer developers
11:30 ETH/BTC koers
12:35 Ethereum Consensus layer (Eth 2.0)
21:00 €250 Ethereum kopen voor DCA serie

πŸ’¬ Onze Discord Chat: πŸ’¬
πŸ’° Aandelen kopen bij DEGIRO (tip): πŸ’°
πŸ”· Crypto kopen bij Bitvavo: πŸ”·
πŸ₯‡ Fysiek goud kopen bij GoldRepublic: πŸ₯‡

Disclaimer:
Beleggen brengt risico’s met zich mee, je kan je inleg verliezen.
De inhoud van mijn media is gebaseerd op persoonlijke ervaringen en is uitsluitend bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Aan de informatie uit deze video kunnen geen rechten worden ontleend, je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen. Niets dat ik schrijf of bespreek mag worden opgevat als investerings, juridisch, regelgevend, boekhoudkundig, fiscaal of ander soort advies.

Om de schijn van belangenverstrengeling te voorkomen ben ik graag open over de posities die ik zelf bezit. Besproken posities in deze video die ik zelf bezit zijn:
– Ethereum
– Bitcoin

In deze video wordt gebruik gemaakt van affiliate links. Meer informatie over mijn samenwerkingen en vergoedingen vind je op mijn website onder /

14 gedachten over “Waarom Ethereum in 2022 Bitcoin kan Outperformen! in 2022”

  1. Helemaal mee eens zit al in Eth toen het nog 80 dollar was en deel je ideeen

  2. Thx tim, beetje jammer dat je geen uitleg geeft over de verschill tussen stake en work. Lastig te volgen als je de verschil niet weet. Verder goed video, top bezig πŸ‘

  3. Ik koop eigenlijk beetje alle twee, 60/40 verhouding, maar ga wel iets meer etherium bezitten, vind erg interessant waar etherium mee bezig is

  4. Even voor de luisteraars van deze podcast en over de stelling dat eth, btc zou outperformen?! Voor de goede orde, eth is sinds het onstaan tot heden ruim 400.000% gestegen en btc is ruim 17.000.000% gestegen (btc bestaat weliswaar bijna 2x zolang als eth maar toch)!

  5. Misschien toch de verhouding van de investeringen aanpassen? Meestal zeggen mensen dat het grootste deel Bitcoin moet zijn. 70-90 % als je safe wil zitten. Misschien naar 60-40 toe met BTC-eth verhouding? Interessant

  6. Wat zou de waarde van 1 eth zijn als de market cap gelijk was aan die van bitcoin nu?

  7. Hi Tim, Goede video weer heb zelf ook ETH en heb er ook vertrouwen in.

  8. dit is juist de tijd om in te stappen, althans voor de absolute bodem ben je al te laat.

  9. Nu pas aan de Eth??? Ik heb aan Eth veel meer verdiend dan aan bitcoin. Dit jaar verwacht ik ook echt een topjaar voor Eth.

  10. 95% van mijn crypto zit in Ethereum. Ik zie Ethereum niet meer als een echte altcoin. Daar is het te groot en volwassen voor geworden. Ik denk dat met Ethereum meer rendement te halen is dan met Bitcoin. Achter Ethereum zit een breder toepasbare technologie en er staat dit jaar veel te gebeuren wat een positieve impact kan hebben op Ethereum. Ik zit erin sinds november 2020. Gekocht rond de 450 dollar. Sindsdien niets meer mee gedaan en ik laat het voorlopig ook nog even staan. Rond de 8k begin ik te denken aan verkopen.

Reacties zijn gesloten.