Waarom Daalt Bitcoin ?! | Koers Update Bitcoin & Aandelen ! in 2022

laatste update: 08-2022


Waarom Daalt Bitcoin ?! | Koers Update Bitcoin & Aandelen !

🔥Donatie Link:

___________________________________________________________________

Welkom bij DoopieCash! Het grootste investering en tradings platform van Nederland & België. Voor alles wat betreft Traden & investeren: Van Commodities en Futures tot reguliere Aandelen.

(Gratis) Cursus / Leerprogramma:

___________________________________________________________________

Social Media:
Youtube:
Twitter:

Instagram:

Facebook:

🔥Discord: De invite link Naar discord vind je op de homepage van

📧Vragen: info@doopiecash.nl
___________________________________________________________________

0:00 Start
12:00 Aandelen overzicht
14:23 Crypto overzicht
23:27 Bitcoin/BTC
51:02 Aegon/AGN
52:50 Nvidia Corp/NVDA
57:29 Teradyne/TER
1:01:23 Neo
1:04:56 Ethereum/ETH
1:09:20 Laterss!!

Disclaimer:
Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van Doopie Cash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde.
Er kunnen geen rechten worden ontrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoud Doopie Cash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#Bitcoin #investeren #Trading

22 gedachten over “Waarom Daalt Bitcoin ?! | Koers Update Bitcoin & Aandelen ! in 2022”

 1. Er zijn nog zeven maanden te gaan! We kunnen nog steeds beide kanten uit in 2021! Maar voorlopig afwachten voor de Bulls!

 2. Wij dromen van een BTC prijs van 20K met een low van 16,5K binnen nu en 30 dagen! Daarna hebben we nog 6 maanden voor 150K of meer!

 3. Goeie stream weer mannen!
  Ff alle paniek relativeren en voor de zoveelste keer uitleggen wat er werkelijk aan de hand is. 👍🏼

 4. 20.000 of 30.000 dollar, er komt weer een flinke stijging. Banken en vermogensbeheerders zitten erin en schapen eruit gejaagd door het mediawapen. Het voordeel is dat ze niet weer met milieu, criminaliteit en dat ze de code hebben gekraakt kunnen aankomen. Bitcoinhouders en zelfs sommige schapen zien het spelletje en trappen er minder snel in. De Bitcoin conferentie in Miami was ontzettend groot en een succes. Er zit heel veel power in bitcoin en zelfs de altcoins. 100.000 dollar is goed in zicht.

 5. bedankt heren. zelf nu een half jaar met crypto bezig en veel geleerd en nog een lange weg te gaan maar mede door jullie is er hier geen paniek. Laatste film die Chris alleen deed bij die stevige daling wordt erg gewaardeerd. Het is fijn om zo nu en dan even gerustgesteld te worden. Top!

 6. Het was een leuke dag als hodler, een zeer leuke dag. Kop op mensen, uiteindelijk stijgt de markt toch weer, mij maakt het niet uit, heb een plan & dat verloopt prima sedert 2 jaar. 😉👍

 7. Het is heerlijk om te zien hoeveel kapitaal er momenteel op de stablecoins USDT en op USDC gestockeerd staat! Naar mijn inziens is dit een teken van een nieuwe bull markt op de korte en/of middellange termijn. Mensen staan massaal in de rij aan te schuiven om straks weer opnieuw koopjes te doen!

 8. wanneer kunnen me brandstof kopen met crypto, of gaan we 2 euro aan tikke met benzine

 9. Ik heb heel veel met indicatoren getrade, 3 of 4 stuks. Sinds ik dat gedumpt heb en enkel price action trade heb ik zoveel meer winnende trades. Het duurt even (lang) om het te leren maar al die maanden studeren zijn het zeker waard

  fijne video weer

 10. bitcoin is net als vloed op een strand, de golf water komt, dan trekt die hem terug, en komt die veel harder terug overtijd

 11. Inflatie 2.1 % Inflatie Bitcoin 50 % goed bezig. Angsthazen waarom verkopen door een lul verhaal van elon en de chinezen.
  Al 100K in de min so what!.
  Boeit me niet gewoon wachten en hodlen want hij gaat naar de 100K of nog meer. Dus jongens goede koopmoment en hodl.

 12. Berry altijd optimistisch en Chris super nuchter en realistisch haha, mooie combi jullie

Reacties zijn gesloten.