Waar kan je Bitcoins kopen? Aanbieders vergelijken (Nederlands)

laatste update: 05-2022


πŸ₯‡ Bitvavo (mijn favoriet) – πŸ₯‡
πŸ₯ˆ Binance (voor traders) – πŸ₯ˆ
πŸ₯‰ Coinmerce (breed aanbod) – πŸ₯‰
πŸ”Ή Bitcoin Meester – πŸ”Ή

Wanneer je Bitcoin of andere cryptocurrencies wilt gaan kopen kan dat bij veel verschillende aanbieders. De verschillen tussen deze aanbieders kunnen echter groot zijn. In deze video vergelijk ik verschillende crypto aanbieders. We kijken naar de kosten, de spread, het aanbod en het land van herkomst.

00:00 Introductie
01:19 Algemeen
02:26 Bitvavo – Goedkope aanbieder in NL
05:02 Binance – Goedkope buitenlandse aanbieder
07:05 Coinmerce – Breed aanbod in NL
11:15 Bitcoin Meester – Relatief hoge kosten
14:06 Overzicht
16:26 Klant worden?

Disclaimer:
Beleggen brengt risico’s met zich mee, je kan je inleg verliezen.
Ik ben geen financieel adviseur en de content op dit Youtube kanaal is geen financieel advies.
De informatie en tips in deze video zijn gebaseerd op persoonlijke ervaring en dienen enkel een vermakend karakter. Aan de informatie uit deze video kunnen geen rechten worden ontleend, je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen.

30 gedachten over “Waar kan je Bitcoins kopen? Aanbieders vergelijken (Nederlands)”

 1. Alle aanbieders zijn stuk voor stuk betrouwbaar en prima ik gebruik. Toch zijn er redelijk wat verschillen wat betreft aanbod, service, staking en kosten. Maak hierin zelf de keuze wat bij je past.
  πŸ₯‡ Bitvavo (mijn favoriet) – https://langzaamrijker.nl/go/bitvavo πŸ₯‡

  πŸ₯ˆ Binance (voor traders) – https://langzaamrijker.nl/go/binance πŸ₯ˆ

  πŸ₯‰ Coinmerce (breed aanbod) – https://langzaamrijker.nl/go/coinmerce πŸ₯‰
  πŸ₯‰ Bitcoin Meester (breed aanbod) – https://langzaamrijker.nl/go/bitcoinmeester πŸ₯‰

 2. Leuke video. Een puntje mis ik wel in dit verhaal. Aangezien je van 2 aanbieders de kosten voor een iDeal-betaling noemt en € 1.00 hiervoor als hoog aanduidt: bij Binance zijn de kosten voor een iDeal-transactie € 1,30

 3. Jammer dat je meegaat met de hype. Maanden geleden had je het nooit over crypto en nu constant crypto, laatste 5 video's al 3 keer over crypto. Views toch het belangrijkste?

 4. Het valt me op hoe vaak benoemd wordt dat de video niet gesponsord is…. Dat het zo vaak benoemd wordt, brengt mij juist aan het twijfelen

 5. Ja alleen die eerste duizend euro moet je dan wel in een keer verhandelen anders heb je niet dat voordeel bij bitvavo voor de rest is dit denk ik de goedkoopste crypto bank

 6. Bij Coinmerce, na betaling van de aankoop, werd de aankoop van Bitcoin pas na drie uur uitgevoerd tegen een veel hogere prijs. Ik boos idd. Bedankt dat je de alternatieven eens naast elkaar zet.

 7. Het lukt mij nooit om een limit order te plaatsen in bitvavo. Dit is wel mogelijk dacht ik. Weet iemand hoe?

 8. Supergoede video Tim!!! Jij bent altijd eerlijk en trasparant. Het lijkt mij heel interresant om een video te zien over de veiligheid van bitvavo. Ga zo door:)

 9. ik wil even een compliment geven dat je niet coinmerce aanraad, maar bitvavo of binance ook al zou je meer verdienen als je coinmerce aanraad. Jou eerlijkheid is ook een van de grootste redenen dat ik jou videos bekijk. Zelf ben ik namelijk ook overgestapt van coinmerce naar bitvavo dankzij jou, dus bedankt daarvoor.

 10. Ik ben benieuwd of er een geschikte etf is die zich richt op het potienteel van crypto en blockchain. Is dat het uitzoeken waard?

 11. Goede video Tim. Misschien een beetje off-topic, maar ik kan zo niet vinden wat je visie is op het aanhouden van altcoins. Zie je altcoins ook als een prima long-term investment?

 12. Tim, ik heb vorige week 0,026 BNB aan fee betaald op Binance op/voor slechts 1 trade. Bij een prijs van 800 voor 1 BNB token zou dat uitkomen op 20 euro aan fee voor 1 trade. Dat is nogal fors toch? Vind het een hoop geld.

 13. Bezit je ook daadwerkelijk bitcoin op Binance? ….. Ik heb een tijd Bitcoin gehad op een private wallet en bitcoin gekocht via Bitonic.. een nederlandse aanbieder en makkelijk via ideal betaald en binnen 2 dagen op mijn wallet overgemaakt.

 14. Hey man! Maak je nog ooit video's over affiliate marketing?

  Ik heb in het verleden wel eens wat video's van je gezien en die vond ik tof om te volgen, mede omdat ik zelf ook veel rondom online business en affiliate marketing doe.
  Zou graag nog eens een video zien over hoe het er nu bij jou voor staat!

 15. Hey Tim,
  Love your video's man.
  Zou je misschien een keer iets kunnen zeggen over de beveiliging van je aandelen.
  Nu met die cybercriminelen, die via alles bv je telefoon kunnen komen.

 16. Wat vind je van BUX Crypto? Zij zeggen dat je commissievrij kan handelen als je 1000 BUX tokens in je account hebt. Misschien kan je die app ook een keer reviewen net zoals je bij de gewone BUX app al gedaan hebt πŸ˜€

 17. Prettige spreker ben je. Jou eerlijkheid wordt zeer op prijs gesteld door velen en zal mede door je openheid een trouwe schare kijkers opleveren als je zo doorgaat.
  Dank je

 18. Joow tim toffe vid zou je aub ook de verschillende staking aanbieders willen vergelijken ? Ik doe t zelf via bitvavo maar ben benieuwd of er een andere interessanter is

 19. Ben net ook maar begonnen met de cryptohandel. De effectenbeurs is tam vandaag ( us dicht ) . Ben benieuwd of het wat voor mij is.

 20. Binance is beter voor daytraden dan Bitvavo zeg je , maar je kan op Bitvavo toch ook daytraden . Wat is het verschil tussen daytraden met Binance en daytraden met Bitvavo ? Ben nu ongeveer 4 maanden met crypto bezig en werk voorlopig alleen met Bitvavo . Ben dus nog elke dag aan het bijleren , vandaar mijn vraag aan u .

Reacties zijn gesloten.