VS opent aanval op crypto | Coinbase aandeel daalt hard | Crypto nieuws vandaag | #816 in 2023

laatste update: 03-2023


Vandaag gaat Axel het hebben over het dalende aandeel van Coinbase. Dit lijkt te maken te hebben met de aanval die meerdere Amerikaanse overheidsinstanties hebben geopend op crypto. Wij hebben de belangrijkste nieuwtjes voor je op een rij gezet! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:28 VS opent aanval op crypto; boete voor Kraken en staking onzeker
05:21 Coinbase aandeel zakt hard
07:51 LocalBitcoins stopt ermaa na ruim 10 jaar
10:28 Tether boekt enorme winst
12:18 Cryptobank SALT maakt doorstart
15:48 Koerrrsen koerrrsen!
18:29 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

6 gedachten over “VS opent aanval op crypto | Coinbase aandeel daalt hard | Crypto nieuws vandaag | #816 in 2023”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Coinbase is niet helemaal correct helaas. Tuurlijk speelt het staking verhaal mee, maar de Coinbase koers is de afgelopen maand ban de 31,52 naar de 87,39 gegaan. Dit is wel belangrijk om te melden! Dit is een flink rendement en hierna is Coinbase 30% gezakt. Dus dit is nog steeds een stijging van ruim 100% voor Coinbase afgelopen maand. Ik denk dat de reden van de Coinbase daling eerder te linken is aan deze stijging en dat dit een "normale" terug test is.

  3. Blijft spannend! Fijn weekend en tot volgende week!💯👍😉

  4. Dit is deel van het grote plan zodat banken dadelijk goedkoop kunnen instappen , let maar op als ze erin zitten wordt alles weer geweldig

  5. Ik zou zeggen dat er meer nadruk moet worden gelegd op daghandel, omdat het minder wordt beïnvloed door de onvoorspelbare aard van de markt. Ik heb meer dan 9 BTC verdiend met daghandel en ik begon met slechts 2 BTC met informatie en grafieken van Bronson Collier. Hij is andere analyses een stap voor geweest. Hij heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot topklasse.

  6. Je hebt het nu over SALT welke ook problemen heeft dan wel heeft gehad. Een heel scala van lenders is voorbij gekomen maar een welke blijkbaar nergens last van heeft en heeft gehad is Nexo. Niemand heeft het ooit over NEXO en dat vind ik vreemd.

Reacties zijn gesloten.