Vroegkinderlijk trauma (ACE’s) en de impact op lichaam, brein en gedrag (Levensvragen #37)

laatste update: 01-2023


#ACE #trauma
Bekijk ook mijn XL Podcast: Jezelf helen van chronische stress en trauma:

En mijn XL Podcast over zelfheling:

| n

8 gedachten over “Vroegkinderlijk trauma (ACE’s) en de impact op lichaam, brein en gedrag (Levensvragen #37)”

 1. Dank je wel Marcus krielen voor het delen van je inzichten en ervaringen. Met vriendelijke groet Jolanda Nanere Zwiers
  mooie plezierige dag toegewenst 🌞

 2. Herkenbaar en goed uitgelegd maar ik kan blijkbaar je video niet liken?

 3. Zo goed uitgelegd!
  Erg herkenbaar ook.
  Een onbehandelde jeugdtrauma,wat een impact kan het hebben in de jaren daarna.Thanks!!

 4. Ik mis bij de ace's toch ook het afgestaan zijn als baby. Ik mis de babytijd waar je heel veel trauma's kunt oplopen.

 5. Dag Marcus, ik vraag me af of een kind met verschillende vormen van opgelopen ACE’s een blijvende beschadiging kan oplopen die onomkeerbaar is waardoor er kind in die zin niet meer geheeld kan worden? Alvast dank voor je antwoord 🌺

 6. Hoi Marcus. Prachtige video’s maak je. Kan je ook een boek adviseren wat gaat over trauma helen en lichamelijke klachten?( klachten in het zenuwstelsel en de hersenen) Ik ben gediagnosticeerd met Dystonie maar weet dat dit is ontstaan door ontwikkelingstrauma.

 7. Wel jammer dat de vinger altijd naar de ouders en vooral de moeder gaat.😔

Reacties zijn gesloten.