Vooruitblik BITCOIN 2022! in 2022

laatste update: 07-2022


Vooruitblik BITCOIN 2022!

Het jaar loopt bijna ten einde en daarom blikken we alvast vooruit.
Wat kunnen we verwachten van de BITCOIN koers in 2022.

___________________________________________________________________

Welkom bij DoopieCash! Het beste investering en trading platform van Nederland & België. Voor alles wat betreft Traden Beleggen & Investeren: Van Bitcoin tot Commodities en van Futures tot reguliere Aandelen. Check Hier Onze Trading Leerprogramma’s : 🔶 🔶(Gratis) Cursus / Leerprogramma:

___________________________________________________________________

Social Media: Youtube: 🔶Twitter: @Doopiecash 🔶 Instagram: @Doopiecash 🔶 Discord: 🔶 Facebook: 📧Vragen: info@doopiecash.nl

___________________________________________________________________

Disclaimer: Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van DoopieCash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden ontrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoudt DoopieCash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#Bitcoin #2022 #doopiecash

30 gedachten over “Vooruitblik BITCOIN 2022! in 2022”

 1. ☝☝☝ Voor de nieuwe mensen onder ons, en de mensen die nog niet geabonneerd zijn. Abboneer op DC! Druk op het belletje en ontvang iedere dag een melding van de Boys.
  Kost niks, geheel gratis TOP content! Laten we met ze alle Crypto, en dit kanaal naar een hoger level tillen. Door een duimpje omhoog 👍🏻 achter te laten.

  En vergeet deze video niet te delen 😉 👆👆👆

  Greetzz team Doopiecash

 2. Er komt binnenkort een nieuw defi project op bitcoin aan, portal defi. Heel solide team en echt waanzinnige vooruitzichten ALS ze het kunnen waarmaken

 3. bedankt voor de video. Realistisch beeld voor 2022 en een helder beeld. Goed om te zien dat door jullie 'uitzoomen' zo goed te zien is dat er gewoon een permanent stijgende lijn in de ontwikkeling van BTC zit.

 4. Ik bekijk het nog steeds op veel langere termijn als hodler, we hebben nog niets gezien. Als jullie persé een voorspelling willen, 2026 1 miljoen, 2030 10 miljoen voor BTC, dit is enkel gebaseerd op de logica in het ontwerp van het BTC-model. Persoonlijk blijf 'k van mening dat BTC de markt blijft beïnvloeden tot alvast 2040, 'k heb al o-zo-veel mooie verhaaltjes in mijn leven heb zien passeren, ook met 'onfeilbare" projecten, daarom neem 'k een kleinere positie & ga zeker niet als gek traden, buy low, hodl & compound in self-custody… indien crypto blijft zit je sowieso goed met zulke strategie met een low-risk.

 5. Berry, hoe heette de exchange coin waar je een long term investering hebt gedaan afgelopen week? Interessant om even te volgen

 6. De 4 jarige cycle is nog nooit verandert. Die eindigt gewoon eind dit jaar. Hoe kun je denken dat deze keer anders is en hopen op 100k en een extra jaar….

 7. Goeie video mannen , maar volgens mijn vergeten jullie de slapende reus Cardano mijn inziens, bitcoin en Etherium zijn lang niet zo schaalbaar als Cardano

 8. Ik hoor steeds dat wij in 4e jaar van ciclus zitten. op welke datum van het jaar 2022 komt halvering van bitcoin?

Reacties zijn gesloten.