VOORSPELT DE RENTE KOERSDALINGEN OP DE AANDELENMARKTEN IN 2023 EN 2024? in 2023

laatste update: 10-2023


De rente in Amerika en Europa is de afgelopen 2 jaar fors opgelopen. Wat zijn de gevolgen voor bedrijven waarin jij en ik beleggen? In deze video vertel ik hier meer over en kijk ik naar 3 periodes in het verleden waar de rente ook in korte tijd fors omhoog ging. De reactie van de aandelenmarkt was bijzonder en de uitkomst 3 keer hetzelfde. Kunnen we dezelfde conclusie trekken in 2023 en 2024?

Bekijk alle aandelen analyses:

Bekijk alle beurs analyses:

AD-Affiliate links
——

Like mij op Facebook: www.facebook.com/freedomfundbeleggen
En volg op Instagram: www.instagram.com/freedomfundbeleggen

Beleggen kan risico’s met zich meebrengen.
FreedomfundBeleggen geeft geen financieel advies, noch is de informatie op onze kanalen financieel advies. Je kunt je inleg verliezen, handelen is altijd je eigen verantwoordelijkheid. De informatie in deze video en alle andere content van FreedomfundBeleggen is gebaseerd op persoonlijke ervaring en dient ter lering en vermaak. Doe zelf onderzoek en handel enkel goed geïnformeerd. Freedomfund Beleggen is niet verantwoordelijk voor het gebruik van de informatie in deze video en al haar andere content.

Ik gebruik soms affiliate links, hierdoor krijg ik een kleine commissie al je iets bestelt via mijn link. Jij betaalt hier niets extra’s voor en het helpt mij bij het creeëren van meer content.

2 gedachten over “VOORSPELT DE RENTE KOERSDALINGEN OP DE AANDELENMARKTEN IN 2023 EN 2024? in 2023”

  1. Welkom terug ben benieuwd wat je begonnen bent… wellicht wil je t kort in je komende video vertellen. Succes

    Ps wat denk je over de bux token, heb je ze nog? Hoe kijk je nu maar crypto?

Reacties zijn gesloten.