VOOR 2 AANDELEN KOOP ORDERS GEPLAATST! || Portfolio update $9.100 portfolio

laatste update: 02-2023


In deze video weer een portfolio update, waarbij ik ook nog even in ga op 2 aandelen waarvoor ik koop orders heb geplaatst. Ik geef voor deze 2 aandelen een korte technische analyse en de prijzen welke ik interessant vind.

Het aandelen dashboard en het dividend overzicht kun je tegen een kleine vergoeding downloaden via de volgende link:

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Support links
💰 GRATIS AANDEEL bij BUX Zero:
💎 Seeking Alpha:
💎 Mintos:
🔗 Start nu met traden op Bybit en ontvang tot $4.100 BONUS!
🔗 Binance:
🔗 Kucoin:
🔗 Ledger hardware wallet:

LET OP: Beleggen kent risico’s. Je kunt je inleg verliezen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Socials:
Website:

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Contact: bouweenvermogen@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Met dit kanaal wil ik mensen meenemen op mijn reis naar financiële onafhankelijkheid. Daarnaast wil ik mensen op weg helpen met zaken zoals o.a. investeren, beleggen en een passief inkomen opbouwen. Ik zal ook onderwerpen zoals cryptocurrency behandelen, ETF’s (zoals VWRL), dividendaandelen, groeiaandelen etc. Hopelijk kan ik de kijkers/abonnees hiermee inspireren en motiveren om zelf ook stappen te gaan zetten naar financiële onafhankelijkheid.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Disclaimer
Beleggen brengt risico’s met zich mee, je kan je inleg verliezen. Ik ben geen financieel adviseur en de content op dit Youtube kanaal is geen financieel advies. De informatie en tips in deze video zijn gebaseerd op persoonlijke ervaringen en dienen enkel een vermakend karakter. Aan de informatie uit deze video kunnen geen rechten worden ontleend, je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#aandelenportfolio #portfolio #technischeanalyse

2 gedachten over “VOOR 2 AANDELEN KOOP ORDERS GEPLAATST! || Portfolio update $9.100 portfolio”

Reacties zijn gesloten.