VOLLEDIGE BITVAVO TUTORIAL: Van Geld Storten Tot Geavanceerd Handelen (+ Uitleg Ordertypes)

laatste update: 05-2023


BITVAVO ACCOUNT ➡️ ⬅️
CRYPTO VERSTUREN TUSSEN EXCHANGES ➡️ ⬅️

Bitvavo is bij uitstek de gemakkelijkste exchange om als beginnende Crypto Investeerder mee van start te gaan. Maar hoe begin je daar nu eigenlijk aan?
In deze Tutorial neem ik jou mee door alle stappen zodat jij goed voorbereid bent als je dit zelf wilt doen. Zo toon ik jou:
1. Hoe je een Account Aanmaakt
2. Je Account op de Juiste Manier Beveiligt
3. Geld Stort op Je Account
4. En je Eerste Crypto Koopt op Bitvavo
Daarnaast zullen we ook de verschillende ordertypes doorlopen zodat jij weet welke het beste voor jou geschikt is en hoe je hoge transactiekosten kunt vermijden!

DISCORD COMMUNITY ➡️ ⬅️
INSTAGRAM ➡️ ⬅️

Timecodes
00:00 – De Gemakkelijkste Crypto Exchange voor Beginners?
00:25 – Account Aanmaken + Beveiliging
02:05 – Geld Storten op je Bitvavo Account
03:00 – 3 Zaken die Jij Moet Weten over Bitvavo
03:55 – Crypto Kopen via De Simpele Methode
05:00 – Hoe Werkt Bitvavo’s Geavanceerd Handelen?
05:50 – Limit Orders op Bitvavo
07:24 – Market Orders op Bitvavo
08:38 – Stop-Limit Orders op Bitvavo

Disclaimer:

Alle informatie vermeld in de video’s van Whatsnext Crypto en op andere sociale media kanalen van Whatsnext Investment Community is geen financieel advies. U bent zelf verantwoordelijk om onderzoek uit te voeren naar investeren en traden in de Crypto markt of andere financiële markten. Het investeren in Cryptocurrencies brengt financiële risico’s met zich en U moet zich er bewust van zijn dat de mogelijkheid bestaat om geld te verliezen. Investeer dan ook enkel met geld dat U kunt missen. Investeer dan ook nooit zonder eerst een goed financieel plan samen te stellen. Zorg ervoor dat je de Crypto markt altijd benaderd vanuit rationaliteit en niet vanuit emoties. Niemand binnen het Whatsnext Investment team kan dan ook verantwoordelijk gesteld voor geleden verliezen.

#cryptoexchange #bitvavo #cryptobeginners

6 gedachten over “VOLLEDIGE BITVAVO TUTORIAL: Van Geld Storten Tot Geavanceerd Handelen (+ Uitleg Ordertypes)”

  1. Super P!, ik werk al twee jaar met Bitvavo, maar deze uitleg had ik toen moeten hebben! en, "seintje", een goeie tip!

  2. Moet je eens crypto verzenden, ze hebben daar zo een ontmoedigingsbeleid dat je vanzelf af gaat haken, foto’s verzenden met datum videos maken wat je gaat verzenden en dan steeds herhalen dat je het niet goed doet, nooit meer zaken met deze vreemde gang van zaken, de bitcoinmeester is veel gebruiksvriendelijker

  3. Maar als je stop limit order in heb gezet. Kan je ook gelijk te je take profit limit order er ook in schieten?

Reacties zijn gesloten.