Verslaafd! Hoe kom je van een verslaving af?

laatste update: 12-2023


Het is niet eenvoudig om van een verslaving af te komen. De moeilijkste stap is misschien nog wel het erkennen dat je een probleem hebt. Of het nu om alcoholverslaving, drugsverslaving, seksverslaving, eetverslaving of gameverslaving gaat: er is hulp beschikbaar. 

Van verslaafd naar clean:
Een openhartig gesprek over verslaving. Het verhaal van Veronica Risch. En ik vertel voor het eerst publiekelijk over mijn periode van overmatig drankgebruik. Hoe kon het gebeuren? Wat waren de dieptepunten? En hoe nu verder?

Onderwerpen in deze podcast
– Waardoor raken mensen verslaafd en hoe kom je daar weer vanaf?
– Van verslaafd naar clean
– Gameverslaving bij tieners en hoe ga je daar mee om als ouder
– Wat doe je als een dierbare verslaafd is?
– Welke hulp kan je inschakelen als je zelf verslaafd bent?

Veronica Risch en Patricia Zegwaard (in deze podcast) hebben organisaties opgericht om verslaafden en naasten van verslaafden te helpen;

► Abonneer je hier op mijn channel:


Michael Pilarczyk
Mindset Coach: Van Business tot Boeddha
Inspirator, schrijver en spreker op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, bewustzijn, zingeving en zakelijk succes. Door belemmerende denkpatronen te doorbreken bied ik inzichten waarmee doelgericht resultaten worden behaald en waarmee dromen werkelijkheid kunnen worden.

Ik maakte mijn dromen ook waar. Ik was dj bij Radio 538 en na de verkoop van mijn mediagroep nam ik een sabbatical van veertig maanden op mijn zeiljacht. Ik schreef de bestsellers Dansen in de Hemel (100.000 ex.), een moderne bewerking van Think and Grow Rich en Master Your Mindset.

Ik leef mijn mooiste leven! Die missie wil ik delen met jou, zodat jij ook bewust, gezond en succesvol je mooiste leven kunt leven.

Wil een keer een live event meemaken? Check hier de agenda en wie weet ontmoeten we elkaar binnenkort.

Website:
Boeken:
Podcast:

Social Media Michael
Instagram:
Facebook:
LinkedIn:

Social Media Cindy
Instagram:
LinkedIn: /

1 gedachte over “Verslaafd! Hoe kom je van een verslaving af?”

  1. Wauw! Wat een fantastische podcast. Ik ben het helemaal eens. Ben nu zelf 1,5 maand gestopt met cannabis gebruik en mijn volgende stap is het stoppen met bier gebruik. Alles goed, het komt wel goed! Groetjes Michel.

Reacties zijn gesloten.