Verjaardag bitcoin whitepaper | PlanB: Nieuwe fase BTC start morgen | Crypto nieuws vandaag | #981 in 2023

laatste update: 12-2023


Tijd voor taart! Vandaag viert de Bitcoin Whitepaper alweer haar 15e verjaardag, wat worden ze snel groot :O En op deze bijzondere dag hebben we ook nog verschillende nieuwe hoogtepunten te vieren. Dit en meer in de video van Axel!

Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:42 Difficulty adjustment: nieuwe hoogtepunten!
02:15 Verjaardag bitcoin whitepaper, 15 jaar jong
04:50 PlanB: Nieuwe belangrijke fase bitcoin start morgen
08:20 Gaat CME Binance inhalen in futures volume?
12:00 CBS: Voor het eerst sinds 2016 DEFLATIE in NL!
14:23 Koerrrsen koerrrsen!
17:44 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Spotify:
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

7 gedachten over “Verjaardag bitcoin whitepaper | PlanB: Nieuwe fase BTC start morgen | Crypto nieuws vandaag | #981 in 2023”

  1. How can I make more profitable investment in crypto without incurring most losses?,,

  2. 📌Bedankt voor je video's vriend, TA is allemaal goed en wel, maar ik vind het echt verbijsterend dat alle grote aandelen, jullie knollen, alleen naar pure TA kijken en het grotere verhaal van waarom de aandelen explosief groeien en waarom de toekomstperspectieven mogelijk zijn niet zo hoog zijn, negeer volledig hoe rooskleurig het ook lijkt. Het is op de een of andere manier onverantwoord om het feit te negeren dat elke ETF-lancering tot nu toe heeft geresulteerd in een grote run aan de top van aandelen. We bevonden ons al op wankele grond met een historisch laag volume en een vooruitgang op bijna alle walvisgebieden, waardoor we ternauwernood een bearmarkt op de lange termijn konden vermijden. ..Er moet meer nadruk worden gelegd op daghandel, omdat deze minder wordt beïnvloed door de onvoorspelbaarheid van de markt..Ik heb in minder dan 6 weken meer dan 9 BTC verdiend door daghandel met Manueljose, Insights en Signals, dit is een van de beste media voor hedging Uw vermogen neemt af, de zaken worden pessimistisch….💶

  3. Leuke update opnieuw topper …spannende crypto tijden 😎😎😎😎😎

  4. plan b lult uit zijn nek. Eerst hamerde hij de hele tijd op oktober, namelijk een half jaar voor de halving. En nu is het opeens november. Blijf lekker zeilen, plan b, en val ons niet lastig met je voorspellingen die nooit uit zijn gekomen zou ik zeggen. Luister liever naar mensen als Tuur de Meester

  5. Bitcoin gaat echt nog enorm stijgen zo enorm dat landen zich gaan ingrijpen maar dat niet kunnen 🔥

Reacties zijn gesloten.