30 gedachten over “Verhit debat over de bitcoin”

 1. Rond 14.00 geeft de linker heer toe "het niet te snappen"".
  Hoe kun je het dan je klanten uitleggen?

 2. Ah, op het eind geeft hij er blijk van, het toch te begrijpen.. ICO's

 3. Het gaat niet zozeer om de Bitcoin maar om de Blockchain die erachter zit, de Blockchain is gebaseerd op transparantie, anders zou het systeem niet eens kunnen werken.
  Diegene die beweren dat het niet te reguleren is of niet te vertrouwen is zijn meestal banken en/of economen in dienst van de Overheid, dit omdat men een gevaar ziet ten opzichte van de reguliere Valuta, die niet te vertrouwen is omdat het door overheden wordt bewaakt en gecontroleerd, hierdoor dus manipuleerbaar is, wat ook zeker gebeurt.
  Bij de Blockchain ben jijzelf degene die hier de controle heeft, er komen dus geen instanties of derden aan te pas, dus dat het te duur is is absoluut flauwekul en wordt alleen beweerd door dit soort figuren met eigenbelangen en control-obsessies

 4. goud voorraden lol, er is in de tussentijd zoveel geld bijgedrukt dat goud niks meer te maken heeft met geld.

 5. Bitcoin is verdienfoudigd in 1 jaar, maar de kleinere coins vertienfoudigen in 1 maand.

 6. Was vandaag bij de ABN amro en ze waren druk aan het praten over hun prive investering op bitcoin..

 7. Ik woon al jaren niet meer in Nederland en zag dit.
  Ongeloofelijk wat naief ze nog praten over Bitcoin in Nederland .
  Het gaat al lang niet meer over Bitcoin alleen.
  Er zijn honderden cryptocurrencies en ze hebben allemaal hun eigen technologie en voor en nadelen.
  Er is ETHOS die volgend jaar een wallet uit brengt waarmee je overal kunt betalen met tientallen verschillende coins, en UTRUST die de crypto Paypal gaat worden om er maar 2 te noemen.
  De technologie van VECHAIN gaat merkartikelen traceren op de blockchain zodat ze niet meer meer te vervalsen zijn.
  De technologie gaat niet meer weg en onze kinderen weten straks niet meer anders.
  En vooral je hebt geen bankiers meer nodig die je geld pikken bij elke transactie die je doet.
  Mensen luister niet naar deze onzin, maar kijk op youtube naar menzen die weten waarover ze praten en je uitleggen waar het werkelijk allemaal onder gaat.
  Een ding zou ik wel doen. Laat die nieuwe eettafel of dat bankstel een jaartje wachten en koop die 1000 euro in crypto voor je kinderen!
  Het ergste wat je kunt gebeuren is dat je 1000 Euro kwijt bent.
  In het beste geval zijn je kinderen financiel onafhankelijk tegen de tijd dat ze volwassen zijn.
  Een betere investering kun je niet doen voor ze.

 8. Hallo allemaal, stuur een e-mail naar Rob Beyer (rbfx@beyertrades. com) voor zijn SPI-strategie. Het is momenteel 's werelds meest nauwkeurige strategie voor binaire opties en bitcoin-handel. Mis dit niet omdat je het niet wist.

 9. Waarom gaat het nou altijd over $BTC… Ja daarom is het een hype… maar laat deze discussie nou eens over altcoins gaan… mijnheer van de bank hoor ik niet over mijn 500% rendement tov. van de 0,2% rente op je spaarcentjes… en dat was ZEKER niet in $BTC…En waarom niet geld lenen? Er zijn genoeg altcoins die je lening %%%% rendement kunnen geven zodat je je hele lening weer terug kunt betalen.. #nofinancialadvice

 10. alsof die gast die spreekt namens banken zelf niet belegt in de crypto pfff laat me nie lachen, leugenachtige parasiet!!

 11. Iemand enig idee hoe die Pump & Dumps werken op Telegram? Een kennis van mij haalt hier een erg groot rendement mee maar zit in een betalende Groep. Kwam onlangs een Nederlandse variant tegen die overigens gratis is. T.me/pumpdumpnl

 12. waarom praat deze man over bitcoin.. iedere nederlander wilt er gelijk niks mee te maken hebben… naja cryptocurrency dan. ben niet zo van de bitcoin xD

 13. Tulip Mania en Internet Bubbel… — Wel grappig dat er zoveel hoog opgeleide idioten, geld verdienen met het maken van valse analogien, en nauwelijks data minen en juiste vergelijkingen maken… De idioterie is zo enrom ik moet gewoon huilen.

 14. Die presentator laat die 'strateeg' wel die kale onderbreken, maar niet andersom.

 15. Te duur bitcoin? Je kan gwn deeltje kopen en het lightning network komt binnenkort

 16. In mijn optiek heeft de bankier over het algemeen genomen in deze "gelijk". Denk niet dat inmiddels banken ook in Bitcoin zijn gegaan, dat zijn ze namelijk niet. Ze bieden slechts in de vorm van futures beleggingsinstrumenten aan. Je kunt miljarden aan futures verhandelen zonder ook maar รฉรฉn Bitcoin te kopen of te verkopen. Koersen zullen hierdoor snellere en kortere bewegingen gaan maken naarmate er meer in futures gehandeld gaat worden. Dit zal gaande 2018 en 2019 zichtbaarder worden in de Bitcoin koers.
  Het "investeer in ICO's" advies moet je volledig van de baan vegen: NIET DOEN. Na het introduceren van de coins op een exchange (na afloop van een ICO) heb je over het algemeen genomen nog genoeg tijd om in te stappen. Niet zelden tegen een beduidend lagere koers dan de ICO prijs.
  Op 22-6-2018 telde ik 489 coins met een 24 uurs volume van minder dan duizend dollar of een vraagteken. Dat zijn mislukte ICO's. Pech, geld weg!
  Overigens is fiat geld (echte euro's en echte dollars) sinds 1971 (door Nixon uitgeroepen als tijdelijk) niet meer gekoppeld aan het aantal kilo's goud wat een overheid bezit.
  Dit heeft fiat geld tot de grootste en langst durende Ponzi Scheme ter wereld gemaakt. Simpel gezegd: In het jaar 1968 is 1.000.000 eieren is 1 auto is 50 fietsen is 20.000 gulden | In het jaar 2018 is 1.000.000 eieren is 1 auto is 50 fietsen is 35.000 euro.
  I'm not a financial adviser, this is just my opinion.

 17. Idd wat een clown (s ) zijn dat zeg wijs gelul van ze . Bassie en adriaan kennen zo circus in .die andere staat erbij als een boer met kiespijn die weet in z n achterhoofd ook wel dat ze het gaan verliezen stakker .crypto is gokken zegt pipo en beleggen dan is dat dan legaal gokken , gokken met verstand of je laten bedonderen door dat wijze gelul van pipo de clown .Mooie aan crypto / blockchain is dat overheden / banken door de mand vallen en niet tegenop kunnen met concurreren tegen de crypto s/ blockchain
  Zodra mensen dat doorhebben ze hun crypto / wallet kunnen beheren en snappen wat op dit moment op wereld gaande is . In ned nog geen 1 % in de crypto binnen nu en drie jaar …
  It s gonna be BIG ๐Ÿ’ช ๐Ÿ™
  En laat je vooral niet teveel wijs maken door media nieuws etc ene dag jantje huilt andere jantje lacht het is maar net wat je wil geloven.

 18. Precies na deze video upload ging de Bitcoin als een racket naar beneden… ๐Ÿ˜€

 19. Nou wie heeft er gelijk gekregen hahaha LONG BITCOIN SHORT THE BANKERS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

 20. bitcoin is gewoon een makkelijke manier om geld te minen, zonder te werken, lekker vals

 21. Nu het op 50.000 staat๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€๐Ÿš€

Reacties zijn gesloten.