Veel ontevredenheid over staking bij BITVAVO | Bitvavo Experiment Update week 45 in 2022

laatste update: 07-2022


We beginnen een TELEGRAM groep!
Daar wil ik graag met elkaar in gesprek. Op onze manier!

Deze week veel reacties op video’s waar we ook weer wat mee kunnen!

ABBONEER JE OP DIT KANAAL VOOR DE UPDATES!!!

💪🏼Maak zelf een gratis ATANI account aan, inclusief TRADINGVIEWER PRO:
💪🏾Open een Binance account en ontvang 10% korting for life!
💪🏿Open een BITVAVO ACCOUNT: geen handelkosten voor eerste €1000!!

Heel veel Crypto-verhandel succes – en laat me weten of deze video je geholpen heeft.

Wil je meer van dit soort video’s, abboneer je dan op dit kanaal – als ik iets ontdek wat me handig lijkt voor iedereen, deel ik het!

#crypto​​​​ #nederland​​​​ #bitvavo​​​​ #cryptocurrency​​​​ #cryptohandel​​​​ #bitcoin​​​​ #uitleg​​​​ #staking​​​​ #doehetzelf​​​​ #1jaarproject​​​ #uitdaging​​​ #challenge

11 gedachten over “Veel ontevredenheid over staking bij BITVAVO | Bitvavo Experiment Update week 45 in 2022”

  1. Zou best eens offline met je willen sparren.. we zijn beiden op ongeveer dezelfde manier actief met Bitvavo!

  2. he enige manier om geen geld te verliezen is niet investeren is Staken bij USDT daar verlies je niets en gaat nooit naar beneden

  3. Ooit begonnen op ander platform waar helemaal geen staking en orders in gezet kunnen worden.. dus zijn ook voordelen in bitvavo t.o.v. andere platforms.. spaar wel op ander platform dca wekelijks een stukje in o.a. btc en eth waar in deze automatisch euro omgezet worden

  4. Eerst over de handel…. Er is een shake-out gaande. Het succes van bitcoin heeft erg veel mensen aangetrokken. Bijvoorbeeld mensen die weinig snappen, ik bijvoorbeeld, maar ook veel mensen die er niets van snappen. Die laatste groep is momenteel alleen maar geld aan het wegsmijten. Dat gezegd hebbende, je hebt veel betere kansen iets te verdienen zonder hulp van wie ook – (vrijwel iedereen die hulp aanbied doet het om er zelf aan te verdienen) – je hebt in deze fase betere kansen iets te verdienen als je begint met op veel munten weinig inzetten en munten die niet genoeg vooruit gaan er uitgooien, zoals op een veel lagere notering zetten. Ik merk aan mijn eigen prestaties dat als ik alleen dat gedaan zou hebben, ik sinds na de laatste melt-down iets van 14% hoger had gestaan – maar ik sta omdat ik soms denk het te snappen maar iets van 2% hoger…….. Verder……. Even kort want het is al lang zat…….. Het gaat alleen maar over de handel. Zelf ga ik niets met die kennis doen, want mijn heldere momenten doen niets voor me, ze schaden alleen maar, echter, ik was niet verbaasd dat even de spelletjes sterk in opkomst waren. Ik zag voordat smooth love potion (of zo) 150% omhoog ging, ik zag dat deze munt met een opvallend andere naam al iets omhoog kwam. Mensen die het beter snappen en veel verstand hebben van hoe munten eerst te hoog komen en dan wat zakken kunnen daar geld aan verdienen. Wat mijn indruk is: munten voor in spelletjes, daar kan het de gebruikers van de munt veel minder schelen dat een munt meer of minder waard word. Het zou één van de weinige voor de eindgebruikers nuttige toepassingen van crypto kunnen zijn. Want de meeste eindgebruikers hebben een hekel aan munten die wel erg veel op een jojo lijken. Uiteindelijk draait alles om eindgebruikers en niet om handelaren…. Waarom hebben we het dan alleen over de handel? 🙂

Reacties zijn gesloten.