VECHAIN (VET) NAAR 0…? in 2023

laatste update: 05-2023


βœ… Alleen vandaag Cryptonite 3.0 MEGA kortingsactie:

βœ… Allereerst bedank voor je interesse in mij en mijn kanaal!

Als je het een toffe video vond dan waardeer ik een like heel erg, het algoritme van YouTube laat mijn video’s dan wat vaker aan mensen zien πŸ˜‰

βœ… Graag door leren? Ik heb wat toffe (gratis) dingen voor je:

🎁 Gratis Crypto Beginnersgids:
🎁 Gratis 5 Crypto Gems video:
🎁 Geheime NFT Gems video:

πŸ”₯ Mijn Instagram:

β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”-
βœ… Beste exchanges & beveiliging:

πŸ“ˆ FTX (exchange):
πŸ“ˆ Bitvavo (broker):

πŸ”’ Ledger Nano S/X:
πŸ”’ Bescherm jouw keyphrases:

β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”β€”-
βœ… Nog niet geabonneerd?

Ik zal je even vertellen waarom je dat zou moeten overwegen! :-p

Ik neem je hier mee in alle ontwikkelingen in Web3.

Cryptocurrency, investeren, traden, NFT’s en nieuws.

Kortom als je dit tof en interessant vindt, dan ben je hier op de juiste plek!

Probeer het abonneren een keertje; het is gratis en het bevalt je ongetwijfeld πŸ˜‰

#vechain #vet #prijsvoorspelling

30 gedachten over “VECHAIN (VET) NAAR 0…? in 2023”

 1. denkal 0.? ik d8 0. xx euros haha hij is leuk cornΓ© ! idd investerders lopen te zijken en negatief over crypto. irritant. vooral ook mensen die haast geen verstand hebben die niet ineen erin zitten

 2. dank je weer voor de update, ik was denk ik een beetje kippig, in plaats van naar 0. dacht ik dat ik zag dat vechain naar dubbele cijfers zou gaanπŸ˜‰ zoals 0,10

 3. Thnx corne ,hellaas nog niet zoveel Vet……maar da komt wel

  Mensen naar het kijken niet vergeten te lI(j)ken

 4. Bro kan je alsjeblieft Reserve Rights behandelen … die blijft stijgen terwijl de markt rood is

 5. Ok heb 10.000 VET coins. Waar zou de grens liggen in 2022…… 0,20 of zou VET hoger kunnen?
  Iemand enig idee

 6. The wisest thing that should be on everyone's mind currently should be to invest in different streams of income that doesn't depend on the govt. Especially with the current economic crisis around the world. This is still a good time to invest in Gold, Silver and

  digital currencies (BTC,ETH…)

 7. Ik zou zeker kijken naar de Vet/Eth pair!!!;) Als je een hint wil hebben wat er gaat gebeuren.

 8. Halve hartverzakking hier ouwe!! Mijn god!! πŸ˜±πŸ˜‚ Stom, want VET is best solide, dat ik hier ben ingetrapt ook. πŸ™ˆ Goeie!! πŸ˜‚πŸ‘πŸ»πŸ’―

 9. Zeg jonge hoe unsubscribe van die reclame mailtjes van jouw?
  Gewoon de unsubscribe button drukt werkt blijkbaar. Ik heb niks aan, en ben niet gediend van achteraf praten hoe jou discord tip zo'n succes was. Mij krijg je niet overgehaald jongen want je bevestigd op deze manier mijn vermoeden dat het jouw niet gaat om het informeren van mensen maar puur om jouw product te verkopen. Opzouten. Hoe kom ik van jouw mails af? Ik wacht niet lang dat garandeer ik jou! Dat staat vaster dan jouw crypto bullish. Je krijgt gewoon phishing melding. En de groeten thuis.

Reacties zijn gesloten.