Van €100 EURO €10.000 Maken!

laatste update: 05-2022


Van €100 EURO €10.000 Maken!

Gelukkig is het vandaag de dag mogelijk om te investeren of te traden met kleine bedragen. Maar hoe kan je van 100 euro 10000 maken en is dit überhaupt wel realistisch?

Traden op Bybit: [voor regelmatige acties & giveaways]

___________________________________________________________________

Welkom bij DoopieCash!
Het beste investering en trading platform van Nederland & België. Voor alles wat betreft Traden Beleggen & Investeren: Van Bitcoin tot Commodities en van Futures tot reguliere Aandelen.

🔥
🔥(Gratis) Cursus / Leerprogramma:

___________________________________________________________________

Social Media: Youtube:
Twitter:
Instagram:
Facebook:
🔥 Discord: De invite link staat op de homepage van
📧Vragen: info@doopiecash.nl ___________________________________________________________________
Disclaimer: Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van DoopieCash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden ontrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoudt DoopieCash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#Traden #Investeren #doopiecash

30 gedachten over “Van €100 EURO €10.000 Maken!”

  1. Nog een vraagje. Als ik in jullie calculator de stop-loss aanpas, heeft dit effect op mijn TP. Dat zou toch niet moeten kunnen?

  2. zijn er misschien video's van jullie die verder ingaan op de berekening van je toegestane leverage? En misschien dus ook op Long BTC, Uitstopkost, winst bij TP en RRR?

  3. Laat nou gwn een keer zien hoe je die trades doet, snap er alsnog niks van. Leverage leverage.

  4. Klopt het dat je absoluut gezien wel meer winst (15$ ipv 3$) en verlies kan maken (5$ ipv 1$), maar relatief gezien je risico niet meer wordt?

  5. Nieuwe challenge! Van een rookie trader een professional maken zoals jullie. Ik meld me vrijwillig aan, gaan we van mijn 100eu 10k maken 😅

  6. Het is mogenlijk maar de meeste mensen gaat het niet lukken zal ik alvast zeggen. Als je niet weet hoe of wat ben je altijd je geld kwijt

  7. Die positie calculator werkt alleen maar op BTC/USD, maar als ik nou b.v. XTZ/USD wil traden, hoe bereken ik dan hoeveel leverage ik mag gebruiken?

  8. Doen jullie nu met jullie ervaring altijd leverage? Als je het risico zo indekt zou je kunnen zeggen dat het geen verschil maakt met normaal traden toch?

  9. Wanneer kun je jezelf een goede(wetende wat hij doet) trader noemen. En in welk tijdsbestek kan een professionele trader(zoals ik jullie zie) van 100 euro 10.000 maken?

  10. Hoi, IK doe een spot order, koop bv op 100 trigger prijs 130 stop loss 95. Koop order wordt uitgevoerd, helaas de koers zakt, de stop loss wordt uitgevoerd, en wat doe ik dan met de trigger prijs? Er blijft 1 order staan en dat is de trigger prijs, verwijderen of wachten tot deze wordt uitgevoerd.? Het is mij nog niet helemaal duidelijk 🙂

Reacties zijn gesloten.