VALT SOLANA NOG TE REDDEN? | Is Bitvavo nog veilig? | BlockFi de volgende? Crypto markt update!

laatste update: 11-2022


De vraag of Solana (SOL) nog te redden valt zie ik veel voorbij komen. In deze video geef ik je hier mijn kijk op. En is Bitvavo nog wel veilig? Verder is BlockFi de volgende die om gaat vallen, maar is het ook de laatste? En natuurlijk een Bitcoin & Crypto markt update!

Ik waardeer een like & subscribe enorm!

Ellipal hardware wallet video:

ByBit $4550 trade tegoed + zero fees + $100 dollar gratis trading positie):
Gratis crypto training:
Crypto signalen:
Cryptonite Pro Indicator:

Wat we bespreken:

00:00 – 02:19 Introductie
02:19 – 03:11 BlockFi de volgende, ook de laatste?
03:11 – 09:40 Valt Solana $SOL nog te redden?
09:40 – 11:40 Is Bitvavo nog veilig?
11:40 – 14:28 Bitcoin & Crypto markt update

●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Connect met mij & the Wolfpack!
Join de gratis WolfPack Discord:
Voeg me toe op Instagram:
Voeg me toe op Twitter:
Voeg me toe op TikTok:
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Op zoek naar meer informatie omtrent cryptocurrencies & NFT’s? Check dan ook de artikelen op eens. Of ga naar voor alle tools die ik gebruik voor crypto & nft traden.
●▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬●
Al mijn video’s zijn strikt persoonlijke meningen. Zorg ervoor dat jij je eigen onderzoek doet. Neem nooit de mening van één persoon voor financiële begeleiding aan. Er zijn meerdere strategieën en niet alle strategieën passen bij alle mensen. Mijn video’s ZIJN GEEN financieel advies.

Outro music copyright: OCTILARY – CHILL TRAP BEAT | No Copyright Trap

#bitvavo #solana #crypto

30 gedachten over “VALT SOLANA NOG TE REDDEN? | Is Bitvavo nog veilig? | BlockFi de volgende? Crypto markt update!”

 1. Helaas heb ik nog wat staan op BlockFi 😞 Kan er niets vanaf halen, juist weer een poging gewaagt. Hoop dat ze overleven en mensen weer wat kunnen daar.
  Mooie info weer en tot de volgende!!!!

 2. Hoi Corné, ik volg je al een tijdje, door jou heb ik wat meer rust gekregen in het traden, wil je daar nog voor bedanken, ik wou eerder nog wel snel in de top inkopen, en snel verkopen toen hij weer omlaag ging, bedankt voor je video's.
  Mooi dingetje die hardware wallet, ik vind die gold exemplaar ook echt top, zit alleen nog even te kijken hoe ik deze ga bestellen..

  Gr Ray

 3. BITVAVO is wel heel vreemd bezig. Ik heb even gekeken en kwam deze munten al tegen die je niet kan opnemen. DOGE/LUNA/DOT/AVAX/HBAR/VET/ALGO/NEAR en waarschijnlijk nog veel meer. Zouden ze deze niet 1/1 op hun balance hebben staan. Dit zou toch moeten worden gecontroleerd ivm de regelgeving. Toen ik een groot bedrag storten moest ik gelijk bewijzen waar het geld vandaan kwam. En als je Bitvavo iets vraag omtrent dit is het ijzig stil.

 4. Grootste bullshit video.alleen maar clickbait.CLICKBAIT CLICKBAIT CLICKBAIT

 5. Dat van Bitvavo opnemen van je munten viel mij pas ook op. Dat is wel kwalijk of ze hebben de optie niet geïmplementeerd in hun platform. Of ze willen bewust alles binnen hun platform houden. Ze zijn hier verder ook niet heel transparant in vind ik.

 6. Goed gevulde video weer Corné! Supergoede tips en vind zelf Bitvavo ook al langere tijd wat vaag en lang niet zo lekker werken als grote, internationale exchanges. Maar hardware wallet is the way to go 👊

 7. Bitvavo zal de kwartaalcijfers/proof of reserve vrij gaan geven bij Ftx was dat niet het geval. Bovendien de meeste cryptos bij Bitvavo kunnen gewoon verstuurd worden naar je hardwallet..

 8. Ik sluit me volledig aan over het stukje ''shady'' bij Bitvavo.. Heb dr ook HBAR opstaan maar kan het er gewoon niet afhalen maar wil ook niet verkopen. Maar ze laten me met weinig keuze over om toch 11% verlies te pakken. Had ze ook gemailed maar krijg ook alleen maar k*t antwoorden terug. Top update video weer!🙏

 9. "There are two types of people who will tell you that you cannot make a difference in this world: those who are afraid to try and those who are afraid you will succeed." —Ray Goforth

 10. Volgens mij zijn Bitvavo wallets verzekerd tot iets van €250 miljoen en staan de tegoeden van Bitvavo op naam van hun stichting. Als dat klopt zou dat toch betekenen dat je er "veilig" zit en dat er geen tegoeden verloren gaan bij eventueel faillisement van de B.V.? 🤔

 11. Nee ik ben het altijd wel eens met je en ik vind het leuk je te volgen maar dat Bitvavo verhaal is gewoon een lulverhaal voor views.

 12. Waarom ben je nu geen fan meer van Bitvavo? Eerst prees je het aan en nu is het allemaal shady en vaag.

 13. Bedankt weer Corné. Top dat je dit zo doorgeeft aan je volgers!!

 14. Bitvavo is verzekerd tot 750 miljoen, en staat onder toezicht van de Nederlandse bank. Dus Bitvavo moet zijn eigen aan strenge regelgeving houden en doet dat ook, anders raken ze hun keurmerk kwijt. En beleggers vallen automatisch onder de vergoeding van de de overheid die tot 100k per account vergoed wordt.

 15. Bij bitvavo zijn ze daar al met een antwoord op gekomen, bitvavo is veilig als investeringen

 16. Met veilig bedoel ik , een crypto wallet extern zoals in je andere video is veiliger natuurlijk, 😉

 17. Hello, leuke content.
  Je kan toch je coin traden naar bv usdt en dan withdraw naar andere exchange, dan terug traden naar je originele coin en dan versturen naar bijvoorbeeld je ledger.
  Beetje omslachtig misschien🤣, ik doe het zelf niet. Maar je kan altijd wel weg met je coins op bitvavo
  Als ik hem niet kan withdrawen op bitvavo koop ik hem elders.

 18. Top Corne, helemaal mee eens, je munten naar een ledger sturen, dat over Polkadot is volgens mij een jaar al zo bij Bitvavo, maar wie volgt na Celcius, FTX, BlockFi……

 19. Bij BItcoin Meester is het ook al een half jaar niet mogelijk om BCH op te nemen, te storten en je krijgt ook geen staking. Je kan alleen kopen en verkopen.

 20. Thanks voor de update Corné! Weer super interessant. Dus nu Solana kopen tegen een voordelige prijs en dan mooie winst maken als het weer omhoog gaat?

Reacties zijn gesloten.