VALS NIEUWS OVER VASIL HARD FORK – CELSIUS BETAALD SCHULD AF & MEER

laatste update: 12-2022


Cardano nieuws, Crypto nieuws en bullish nieuwsberichten, doe daar altijd goed je onderzoek naar, ook zij kunnen er naast zitten!

Nieuwsberichten:

https://u.today/cardano-ada-ledger-wallet-now-available-on-ios-devices-details

Bloomberg-analist verwacht Bitcoin herstel in de komende zes maanden

https://cointelegraph.com/news/bombshell-allegations-of-fraud-as-keyfi-takes-celsius-to-court

https://www.nasdaq.com/articles/142000-bitcoin-could-be-dumped-as-creditors-eye-mt.-gox-repayment

https://www.crypto-insiders.nl/nieuws/wallets-en-exchanges/ftx-ceo-we-hebben-het-ergste-gehad/

Instagram: Gewoon Crypto

Twitter: Gewoon Crypto

De dagelijkse crypto entertainment op Gewoon Crypto.
Bedankt dat je kijk, vergeet niet op de Like button te klikken en te abonneren voor dagelijkse video’s!

Hier neem ik jullie mee in de entertainment van de Crypto markt, niks wat ik zeg moet je als advies of aanbeveling beschouwen, ik ben dan ook geen financieel adviseur! Alle verstrekte informatie en analyses zijn geheel vrijblijvend. Alle Consequenties van het op welke wijze dan ook toepassen van de toegezonden informatie blijven volledig voor u eigen rekening want het is geen financieel advies. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen handelen.

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee. Dit enkel en alleen voor entertainment doeleinde opgenomen! Cryptocurrencies brengt risico’s met zich mee, je kan een deel of zelfs al je inleg verliezen.
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken
Alle uitingen van Gewoon Crypto, is de mening van Gewoon Crypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. Gewoon Crypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn. Aan de inhoud van de video’s op het kanaal Gewoon Crypto kunnen geen rechten worden ontleend.

7 gedachten over “VALS NIEUWS OVER VASIL HARD FORK – CELSIUS BETAALD SCHULD AF & MEER”

  1. Lekkere lange update weer GC!!!
    Dit is voor mij leuker kijken dan het journaal met al die slechte berichten tegenwoordig op het nieuws!!!!
    GC kon jij jou email nog eens sturen want volgens mij komen ze niet binnen!
    Grtzz Simple

  2. 👍prima video GC, het ziet er even goed uit maar ik denk toch dat vanwege de economische teruggang crypto nog de nodige klappen krijgt te verduren. Tijd zal het leren. Werkse en dan straks weekend….geniet er maar van☕🌷🍷

  3. Bedankt weer voor deze update, vraagje, Cardano kan op Ledger gezet worden maar kan me herinneren in een ander filmpje dat je zei dat dit niet mogelijk was bij Bitvavo…. Kan dit inmiddels wel en kan dit dan ook met XRP bij Bitvavo? Alvast bedankt voor de moeite!

Reacties zijn gesloten.