9 gedachten over “USDT versturen, hoe zit dat nou met #TRC20, #BEP20, #BEP2, #ERC20 USDT van Trustwallet naar Binance! in 2023”

 1. Thanks Vic zeer interessant video weer, voor veel mensen . 👌👍

 2. ik heb vandaag 500 euro verloren door deze stom fout. ik had BEP 20 en heb gestuurd via ERC20. ik neem aan dat ik mijn geld kwijt nu.

 3. allemaal leuk maar een belangrijk feit, een paar dollars versturen kost met de ene al gauw 30 40 dollar aan fee kosten als je pak hem beet 50 dollar versturen, die exchanges zijn gewoon de nieuwe banken geworden en steken zoveel mogelijk geld in hun zakken, bah.. crypto het nieuwe geld ja bla bla bla

 4. Ik heb mijn feg voor theter geswapped maar dit is de bep20 theter kan ik deze swappen voor erc-20 theter?

 5. Thank you so much hacker rambo smart 1 for making it real once again I thought am going to be scam due to the comments I keep hearing about those fake hacker but when I started working with you I realised real hacker still exist thank you so much once again…

 6. Ik heb een vraag,

  ik moet ook Usdt versturen naar een bedrijf (via erc20) online,

  en ik gebruik coinmerce, kan ik deze versturen naar hun wallet vanuit coinmerce?

  Het bedrijf heeft de code van hun wallet aan mij gegeven, en om de transactie te voltooien moet ik op hun site mijn Usdt adress geven.

  ( Usdt versturen vanuit mijn coinmerce account)

  Ik heb coinmerce nog nooit gebruikt, maar zou dit kunnen?

  1: Mijn usdt adress vinden in coinmerce
  2: Dit adres dan invoeren op hun website. Om zo usdt op hun website wallet te droppen.

Reacties zijn gesloten.