USDT adressen hinten op bullish uitbraak? | ADA bullish juni/oktober? | Analyse ETH/ATLAS/LINK/VET in 2022

laatste update: 09-2022


Kun je de content waarderen? Vergeet dan niet te liken en abonneren. Zo blijf je ook op de hoogte van de nieuwe updates.
In deze video een analyse van BTC/ETH/ATLAS/LINK/VET. Deze video wordt in samenwerking gemaakt met Crypto Insiders. Je bereikt ze via de volgende link:
Wil je ook leren traden? Kijk dan naar mijn cursus waarin je van A tot Z leert hoe je kunt handelen.

Of www.debitcoinconsultant.nl

Krijg $10 USDT als je onderstaande referral link gebruikt om bij Bybit een account aan te maken. Je moet minimaal 1 trade plaatsen. Alleen voor de eerste 50 aanmeldingen. De beloning wordt 15 april op je account uitgekeerd.
Bybit account aanmaken? Gebruik dan deze code:
Betrouwbare, Nederlandse beurs:
Cursussen:
Premium Discord Groep: bit.ly/premium-discord-groep
Bitcoin webshop: bit.ly/bitcoindebuut-webshop

0:00 Intro & nieuws
1:42 SP500
2:40 BTC
5:55 ETH
6:29 ATLAS
8:04 LINK
9:01 VET

#debitcoinconsultant #Bitcoin #cryptoinsiders

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee.
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken.

30 gedachten over “USDT adressen hinten op bullish uitbraak? | ADA bullish juni/oktober? | Analyse ETH/ATLAS/LINK/VET in 2022”

 1. Krijg $10 USDT als je onderstaande referral link gebruikt om bij Bybit een account aan te maken. Je moet minimaal 1 trade plaatsen. Alleen voor de eerste 50 aanmeldingen. De beloning wordt 15 april op je account uitgekeerd.
  Bybit account aanmaken? Gebruik dan deze code: https://partner.bybit.com/b/debitcoinconsultant

  Betrouwbare, Nederlandse beurs: https://bit.ly/bitvavo-traden

  Cursussen: https://bit.ly/crypto-cursussen

  Premium Discord Groep: bit.ly/premium-discord-groep

  Bitcoin webshop: bit.ly/bitcoindebuut-webshop

 2. Gemeende vraag, verstaat iemand wat hij zegt rond 1:37? Ik hoor steeds weer iets van "wc eend" en dat is het vast niet. Ik bekijk het op mijn telefoon en ik versta hem op dat stukje echt niet. Mss een hollandse uitdrukking ofzo?

 3. Spannende tijden! Zou je hnt misschien een keer kunnen doornemen? Dankjewel alvast!

 4. <Fantastic video ❤ I still see Cryptocurrency as one of the best digital investment and I totally love the technology when it comes to the largest Crypto asset Bitcoin. As a trader I have been able to understand that there are two sides when it comes to crypto and everyone has there opinions when it comes to choosing sides,though I am not kicking against hodl , but I see it as an odd and old strategy to make profit of the market as when the market goes bearish investors/traders looses there investment which is very painful ,when you can take advantage of the market involving yourself in day trading or copying trade alert from a professional trader that understand the market and use strategy to generate signals daily to make profit to grow your portfolio as I have been doing with Mr jones for the past 5 weeks and I have been able to day trade to grow my initial 0.8btc to 6.8btc which you would rethink and see that trading is better/profitable mr jones carter daily signals is very accurate and always yeilds a positive return on investment.

 5. Als Link uitbreekt zal ik abonneren op dit kanaal. Heb er een straal namelijk maar hoor van iedereen foute keuze. Werkt het wel heb je een fan erbij en zal ik je zeker gaan volgen!

 6. Hey John, bedankt weer voor je update! Duimpje omhoog en tot morgen!

  Gr,
  Dennis

 7. Je zou ook kunnen zeggen dat mensen bij deze stijging juist aan het verkopen zijn, omdat ze verwachten dat de markt na deze korte opleving capituleert; crypto wordt verkocht voor USDT. Volgens mij zegt het artikel dat een toename aan USDT kan leiden tot 'een grote beweging'. Kan dus een stijging zijn maar ook de capitulatie die we nog niet gezien hebben.

 8. Nice one here, though I prefer trading with the help of a professional trader, I believe it saves me time and reduces the crypto risks involved in managing my trades.

 9. Investors hate uncertainty more than they hate bad outcomes. And that's exactly where markets stand today, Since markets are forward-looking and have long memories, investors had already priced in a 3-year tightening cycle before it even started. Looking beyond that is a world with much less unknown. That’s a good thing. I've been able to learn a lot from Trading with Prof. Daniel Ward an expert Analyst and CIO at digital asset management based in Miami Florida. While Using his Mentorship and Signals, I have been able to grow my portfolio from 2.5btc to 14btc within two weeks of trading using his signals and upgraded trade Software. Anyone interested in reducing losses to ensure growth in the Market, You can reach Prof. Daniel on ͲeIєɠɾαm👉ProDanielWard

 10. Dank je wel weer voor de video, John! Erg fijn dat je dit voor ons wilt doen en hopelijk nog lang wil blijven doen! 🙂

 11. Wat Charles Hoskinson bedoeld met 'Solana-achtige' prestaties is niet gericht op de koers van Cardano. Hij heeft al vaker aangegeven dat hij niet naar de koers kijkt, maar naar het ecosysteem van Cardano zelf. Wat wordt bedoeld is dat er gewerkt wordt aan het opschalen. Dit gebeurt met de hardforks in juni en oktober en de invoering van Hydra. De verwachting van IOHK is dat de prestaties dan vergelijkbaar zijn met die van Solana, maar dan wel met een robuuster, veiliger en decentraler ecosysteem dan Solana. Het zou me niet verbazen als de koers daar in mee gaat. Niet alleen vanwege het opschalen, maar ook omdat er steeds meer dapps komen, wat ook terug te zien is in de snel stijgende TVL. Ik verwacht overigens niet dat Cardano Solana op korte termijn gaat inhalen, vanwege de hype rondom Solana, maar dit ter zijde.

 12. ik ben een beetje sceptisch maar ken veel aspecten van BTC. Dus laten we een paar dingen rechtzetten – BTC is een investeringsgoed – net als goud is het schaars, maar het is gemakkelijker om het te verwerven en grote spelers zoals pay pal en greyscale houden het vast, hetzelfde geldt voor veel bankinstellingen, hedgefondsen en massa's mensen . ytytZelf-host portemonnee btc-eigenaar walvissen hebben het moeilijk om het te verkopen zonder KYC te doen en in sommige gevallen kan het hen financieel schaden. Mensen verliezen de toegang tot hun btc-portemonnee, die die btc voor altijd bevriest. De hype en FOMO nemen toe en de meeste mensen kopen en handelen alleen met btc. Ik bedoel, u moet begrijpen dat de normale aandelenmarktfundamentals hier niet van toepassing zijn. Het is geen scenario voor 2017-2018. De regelgeving die aan BTC is toegevoegd, maakt het misschien nog wenselijker (hoewel er een minpuntje is). Kortom, alles wat de opkomst van btc imo zou kunnen stoppen, zou extreme regelgevende beperkingen zijn en ook betere investeringsmogelijkheden die door btc-eigenaren worden ontdekt. Het beste advies is echter om een ​​werkende strategie/dagelijkse signalen te vinden die goed werken bij anderen om een ​​zeer sterke portefeuille op te bouwen en te laten groeien. Ik heb dagelijks met mevrouw Lisa Allen Jr gehandeld in signalen en strategie, zijn begeleiding maakt de handel minder stressvol en winstgevender, ondanks de recente schommelingen. Ik was in staat om mijn portefeuille gemakkelijk te vergroten in slechts 4 weken handelen met dagelijkse signalen van mevrouw Lisa Allen Jr die groeide van 0,5 BTC naar 1,2 BTC. De dagelijkse signalen zijn zeer nauwkeurig en leveren een geweldig positief investeringsrendement op en zijn beschikbaar om iedereen te helpen die van cryptohandel houdt. U kunt contact met hem opnemen via Telegram @lisaallenjr voor vragen en winstgevende handelssystemensocialdist..

 13. Goeie content John! ga zo door! Misschien interessant als je morgen ADA analyseert, die bevindt zich momenteel in een mooi patroon op de daily

 14. Kan je korte analyse maken over SLP Smooth Love Potion "alsjeblieft"? Omdat ik je sinds vandaag ben geabonneerd😅

 15. I appreciate what you've done just a random thought come to me mind that I have a thank you for being so kind for the 2btc,, l want to thank you for making my life better there's no man like you.. I'm so grateful sir,,🙏🙏 😘

 16. I appreciate what you've done just a random thought come to me mind that I have a thank you for being so kind for the 2btc,, l want to thank you for making my life better there's no man like you.. I'm so grateful sir,,🙏🙏 😘

 17. goededag allemaal <Geweldige post 🙌🏻 Het is een goede, gedetailleerde en nauwkeurige video die je hebt gepost maat, het is echt een geweldige inhoud. Het is oneerlijk dat sommige mensen niet hebben geaccepteerd dat cryptocurrencies de wereld wereldwijd blijven veranderen, hoewel ik hier al weken mee bezig ben vanuit het perspectief van een handelaar, we hadden echt meer experts op dit gebied nodig om nieuwelingen/investeerders te leren hoe het gewerkt om de gemeenschap te informeren. De prijs van BTC schommelt de laatste tijd, wat betekent dat de markt momenteel open is en je niet kunt zeggen of het bearish of bullish zal zijn. Deze onzekerheid joeg de meeste handelaren weg en dwingt beleggers om vast te houden. Ik zou zeggen dat het totaal verkeerd is om achterover te leunen en misschien wat verliezen te nemen, dit is de verkeerde mentaliteit voor een belegger, want als belegger zou het aan ons moeten zijn om manieren te vinden om steeds meer munten toe te voegen en een voorraad in te slaan voor het doel van winst maken. Het hangt allemaal af van het patroon dat u verhandelt en ook van de bron van uw strategieën. Ik begon met 2 BTC en vergaarde meer dan 5,5 BTC in slechts 4 weken met de juiste handelsstrategie die mij werd gegeven door een ervaren handelaar, Morten Jesper. Zijn methoden zijn top en winstgevend en hij is gemakkelijk te bereiken via Telegram [@MortenJesp}. what'sapp✙32460247713📈☑ je kunt hem nu je beste crypto-plug maken <Op dit moment kijk ik ernaar uit al mijn munten te hebben verzameld en ook meer activa te verhandelen om mijn leven en ook mijn kinderen te veranderen, allemaal bedankt de prof MJ.

 18. I’m of <the opinion that those who leave it to market dynamics to determine when to trade or not are either new to the Market or are probably just naïve. The market has seen far worse times than this, enlightened traders are taking advantage of the dip and pumping even more towards trading sessions. My advice to new investors: More emphasis should be put into day trading as it is less affected by the unpredictable nature of the market. Trading went smooth for me as I was able to raise over 8 BTC when I started at 1.7 BTC in just few weeks of implementing trades with signals and insights from expert Aron Craig. For crypto related issues. Craig can be reached on ͲeIєɠɾαm👉Aroncraigsignal.

 19. Thanks weer! Op welk tijdstip bespreek je dat ADA bullish wordt?

Reacties zijn gesloten.