Update Ripple vs. SEC | Bitcoins gelinkt aan Mt. Gox verstuurd | Crypto nieuws vandaag | #763

laatste update: 12-2022


Het is weer even geleden dat we een update gaven over de rechtszaak tussen de Amerikaanse Securities and Exchange Commission (SEC). Jari geeft jullie vandaag een update. Daarnaast gaat hij het hebben over oude Bitcoins die weer in omloop komen, deze kunnen namelijk slecht zijn voor de markt. Dit en meer zie je in de video van vandaag! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:41 Bitcoin Mt. Gox weer in beweging
03:11 SEC vs. Ripple
06:54 update FTX
10:48 Nieuw testnet Ethereum
13:38 Koersanalyse
16:09 Outro
—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

9 gedachten over “Update Ripple vs. SEC | Bitcoins gelinkt aan Mt. Gox verstuurd | Crypto nieuws vandaag | #763”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Bedankt voor de leuke video, maar ik ben nieuw in cryptohandel, kan iemand me helpen waar ik moet investeren?

  3. Hoe werkt de wk voorspelling winactie moet je alle wedstrijden goed hebben of maak je ook kans als je er minder goed hebt?

  4. Als het op handelen aankomt, heb je een basiskennis, bewustzijn en professionaliteit nodig! En dit handelssysteem helpt u om een ​​beter begrip te krijgen van handelen in het algemeen, hoe goed u ook bekend bent met handelen. Toen ik begon, had ik aanvankelijk mijn twijfels in de cryptomarkt, maar uiteindelijk besloot ik om een ​​in de VS gevestigde financieel adviseur en een professionele handelaar op naam te proberen. Mark O'Brien, ik handel en heb meer dan 19BTC verdiend in slechts 14 dagen en sindsdien is het zelfs in de volatiele markt winstgevend geweest. Ik ben zo blij dat ik Mark heb ontmoet.

  5. Ik vind het meer dan vreemd dat mijn identiteit niet bevestigd kan worden omdat de foto’s van rijbewijs niet duidelijk zouden zijn.

  6. Hooie JARI mooi update wens je een leuke avond slaplekker en tot morgen weer groetjes😀

  7. alsjeblieft, iemand zou me moeten helpen 🙏 en ik ben nieuw in cryptocurrency, hoe kan ik profiteren van cryptohandel/investeringen?

Reacties zijn gesloten.