UPDATE OVER MIJN PORTFOLIO VAN €60.000 || PORTFOLIO SHOW #91

laatste update: 06-2023


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Coinmerce account aanmaken:

Update over mijn openbaar portfolio bij DEGIRO

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik vanaf halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#INVESTEREN
#BELEGGEN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
baba
ethereum
alibaba
coinbase

10 gedachten over “UPDATE OVER MIJN PORTFOLIO VAN €60.000 || PORTFOLIO SHOW #91”

  1. Heel mooi zoals jij het altijd brengt. Kijk altijd naar je filmpjes, omdat het duidelijk wordt verteld en het ook bijna altijd klopt wat je zegt. Ga zo door. Beleg zelf ook en alleen maar in de S&P500. Pas DCA toe en hee komt altijd goed, op de lange termijn(min. 15 jaar). Succes iedereen en blijven volhouden.👍

  2. Wordt het met de verhoging van de tarieven nog interssant bij de Giro of overweeg je te switchen?

  3. Leuk om weer eens een update te zien. Ben je van plan vanaf 15 mei (na verandering kosten) nog steeds zulke kleine hapjes van ETFs te kopen? Of ga je dan alles op 1 hoop gooien elke keer?

  4. Die sterke arbeidsmarkt in de USA valt volgens mij wel mee. Heb je zeker van de Biden administratie gehoord?

  5. Maar waarom koop je S&P500 + All World alleen allworld heeft toch ookal heel amerika

  6. Ziet er goed uit! Misschien ook eens interessant om naar Etoro te kijken als broker, ben hier zelf zeer tevreden over. Vooral het stukje social investing is echt heel waardevol!

  7. waarom betaal je altijd teveel voor je aandelen?
    maak gebruik van limit orders en je staat al 1-0 voor

  8. Even een vraagje .. is beleggen in BRICS ETF’s wel zo handig deze tijd ? Mijn iShares MSCI Russia ETF is nu 0eu waard .. blijkbaar heeft iShares/Blackrock iets tegen ‘een (BRICS) oorlogsland’ wat nou als BRICS landen de ‘wereld munt’ gaan overnemen ? Worden dan niet alle BRICS ETF’s gecanceled door iShares/Blackrock ? Omdat de macht vanuit Amerika naar de BRICS landen zou kunnen gaan .. daarom verwacht ik een ‘cancel culture’ vanuit Amerika/Blackrock en Vanguard

Reacties zijn gesloten.