Update geeft meer waarde aan ETHEREUM | Crypto Portfolio (Sept. 2022) in 2022

laatste update: 12-2022


Ethereum Merge is afgerond en brengt mooie voordelen met zich mee!
🔗 CRYPTO via Coinmerce:
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)

In deze serie investeer ik maandelijks 100 euro in crypto. Hiermee wil ik kijken hoe mijn crypto portfolio zich ontwikkelt als ik gebruik maak van Dollar Cost Averaging. In deze methode leg je maandelijks hetzelfde bedrag in, ongeacht de koers, om zo op lange termijn toch een gemiddelde prijs te betalen.

In deze video kijken we terug naar de grote update van Ethereum: The Merge. Deze is vorige week succesvol afgerond, een moment waar de hele cryptowereld naar uitkeek. Nu de update voltooid is wil ik in deze video kijken naar de voordelen. Want ik denk dat Ethereum een stuk beter is geworden!

Uiteraard bekijken we ook mijn crypto portfolio en investeren we opnieuw 100 euro deze maand.

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 AANDELEN KOPEN via BUX Zero (gratis aandeel)
🔗 CRYPTO via Coinmerce:

💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via
👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers

⭐️ Meer aanbevelingen via

VIDEO ONDERWERPEN
00:00 Introductie
00:25 Ethereum Merge
01:12 Proof of Stake
04:48 Minder nieuwe coins
06:20 Ethereum deflatoir?
07:45 Lager energieverbruik
10:22 Grafieken BTC en ETH
12:58 Crypto Portfolio
16:04 Conclusie

#beleggen #investeren #crypto

⚠️ Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kunt (een deel van) je inleg verliezen. ⚠️

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. Beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

BEZOEK DE WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

2 gedachten over “Update geeft meer waarde aan ETHEREUM | Crypto Portfolio (Sept. 2022) in 2022”

  1. Wat vind jij van Ethereum na de recente update? Laat het hieronder weten!

Reacties zijn gesloten.