Uitpakparty LG OLED-tv C7V met HDR: is OLED het extra geld waard? in 2022

laatste update: 10-2022


Na eerder de top-tv’s van Sony en Samsung te hebben besproken, vergelijkt David dit keer LG’s nieuwe 55 inch OLED-tv met HDR (Dolby Vision) met zijn twee jaar oude 55 inch LG led-tv. Kijk hier meer Uitpakparty’s:

Abonneer je op ons kanaal▷
Like ons op Facebook:
Lees het laatste technieuws:

#OLED #oledtv #LGOLED

17 gedachten over “Uitpakparty LG OLED-tv C7V met HDR: is OLED het extra geld waard? in 2022”

 1. goeie uitleg mooie video
  alleen mis ook het gedeelte over gaming

 2. Ik heb een LG 4K led tv (LG 43UJ670v) met actieve HDR+, hier zie je ook duidelijk het verschil hoe goed dat HDR is ook op een normale led tv.

 3. probleem is ook dat je hem zelf nog moet aanpassen kwa kleur contrast helderheid enzo standaard staat altijd minder fijn bij onze led is op niet al te overdreven gaande kleuren toch minder terwijl bij oled meer kleur maar toch nog natuurlijk blijft

 4. Zeer duidelijke uitleg. Ik kijk zeer veel 4k films en speel op de ps4 pro met hdr games. Ik heb zelf de lguh850v suhd tv nu. Is het verschil dan echt groot als je met die tv 4k hdr films kijkt of op de c7 4k hdr films of games? Zou tof zijn als je hier een vergelijkingsvideo over maakt.

 5. Wat ik wel op filmpjes zie, is dat je met oled dus echt diep zwart ziet, maar je daardoor geen details in het zwart ziet. Ik zag dat bijvoorbeeld in een donkere parkeergarage, op de oled was het plafond echt helemaal zwart, en op de suhd led tv zag je nog details in het plafond. Is dit een fout in de oled tv`s?

 6. De tv kost momenteel 2k, zeker de moeite waard wanneer je opzoek bent naar een nieuwe tv.

 7. Hoi! Wat leuk, jouw recentie! Maar kan ik mijn Galaxy S7 ook op die manier delen? Hoe zou ik in mijn mobiel scrollen zoals je deed in de video met de iphone?

  Ik kijk er naar uit voor jouw antwoord.
  Grts,
  Juan.

 8. Inmiddels, een jaar later, is deze tv voor e1400 te koop. Toch wel erg verleidelijk…

 9. Ik heb gewoon een 43 inch salora 4k tv voor 489 euro. Vind het wel best zo 😂

Reacties zijn gesloten.