UITLEG STABLECOIN – CARDANO NR.3 IN TVL ?!? – – WHALES EN RETAIL INTERESSE

laatste update: 05-2022


Cardano nieuws, stablecoin op het testnet, Coti, Tron & Terra !

Persoonlijk gebruik ik Bitvavo voor mijn portfolio. Met de onderstaande Link help je het kanaal en krijg je zelf €1000,- korting op je transacties:
Registreer hier:

Instagram: Gewoon Crypto

De dagelijkse crypto entertainment op Gewoon Crypto.
Hier neem ik jullie mee in de entertainment van de Crypto markt, niks wat ik zeg moet je als advies of aanbeveling beschouwen, ik ben dan ook geen financieel adviseur 😉 .
Wil je andere cryptocurrencies zien, laat het vooral weten.

Bedankt dat je kijk, vergeet niet op de Like button te klikken en te abonneren voor dagelijkse updates!

Disclaimer: Ik ben geen financieel adviseur en alles besproken in de video is mijn mening en geen financieel advies. De informatie in de video is algemeen van aard en neemt niet de kijkers perspectief mee. Dit enkel en alleen voor entertainment doeleinde opgenomen!
De kijker moet altijd:
1. Zijn eigen onderzoek doen.
2. Nooit meer investeren dan ze bereid zijn te verliezen.
3. Zelf onafhankelijk advies inwinnen bij een jurist, financieel adviseur of andere professioneel als ze besluiten informatie uit de video te gebruiken
Alle uitingen van Gewoon Crypto, is de mening van Gewoon Crypto en kan op géén enkele wijze worden opgevat als een persoonlijke uitnodiging, een advies of enige aanbeveling om tot aankoop van één of meer cryptovaluta over te gaan en daarin te beleggen. Gewoon Crypto is geen financieel adviseur en beoogt dat uitdrukkelijk ook niet te zijn.

3 gedachten over “UITLEG STABLECOIN – CARDANO NR.3 IN TVL ?!? – – WHALES EN RETAIL INTERESSE”

  1. Nu je toch connecties hebt met de mensen van Cardano, kan je dan even bij Charles informeren om jouw paarse box eens flink te laten aantikken. Zeg hem maar dat mensen hier flink aan het sparen zijn om flink Ada bij te kopen voor de lange termijn.

    F"ck je spaarrekening bij de bank met negatieve rente, maandelijkse kosten voor diezelfde rekening die niks opbrengt en dan nog eens de inflatie erbij. Hoe meer je spaart bij de bank hoe armer je wordt. Ada staking voor de lange termijn.

  2. Kon je die gast van Cardano niet vragen. Wie er met die nietszeggende namen komt? 😂 ik zeg tegen mijn vrienden, ik heb 100 Djed. Ik durf te wedden dat ze in lachen uitbarsten. Voor de rest fijn om te lezen dat er zo goed wordt ontwikkeld. Cardano verdiend het om mijn portfolio leeg te laten lopen omdat er toch niks gebeurd als de markt niet aantrekt 🥶🥶🥶🤪

Reacties zijn gesloten.