Uber aandelen analyse – Wat jij als belegger moet weten

laatste update: 09-2023


In deze aandelenanalyse vertel ik je alles over aandeel Uber. Uber is een geweldig bedrijf en in deze analyse video hoor je wat je moet weten om te kunnen beleggen in Uber.

Uber is wereldwijd actief en de belangrijkste markt is de United States samen met Canada. Verder is Uber actief in Latin America, Europe, the Middle East, Africa, and the Asia Pacific.

Zoals je ziet ben ik razend enthousiast dit bedrijf. Uber stelt alles in het werk om transport in alle facetten goedkoper, makkelijker en transparanter te maken. Maar dit vergt enorme investeringen in technologie zonder dat er ook maar een cent verdiend wordt en dat zie je terug in de resultaten.

De winstgevendheid is nog heel ver weg. De enige uitweg is in mijn ogen autonoom rijden. Uber heeft de afgelopen jaren 22 miljard ontvangen van investeerders. Deze partijen geloven er in dat Uber een winstgevende toekomst heeft anders steken ze er geen geld in. De wereldwijde crisis is een enorme tegenvaller voor Uber en afhankelijk van hoe snel met name het rides segment hersteld zal bepalen of en wanneer Uber winst gaat maken. Daarnaast is het investeringsklimaat in 2020 nog goed. Uber kan goedkoop geld lenen en aandelen uitgeven bij de huidige koers gaat ook nog prima. Zolang dit zo blijft komt er een moment dat Uber winstgevend gaat worden maar dit kan nog een hele lange adem worden.

Like ons op Facebook: www.facebook.com/freedomfundbeleggen
Volg op Instagram: www.instagram.com/freedomfundbeleggen

Beleggen kan risico’s met zich meebrengen.
FreedomfundBeleggen geeft geen financieel advies, noch is de informatie op onze kanalen financieel advies. Je kunt je inleg verliezen, handelen is altijd je eigen verantwoordelijkheid. De informatie in deze video en alle andere content van FreedomfundBeleggen is gebaseerd op persoonlijke ervaring en dient ter lering en vermaak. Doe zelf onderzoek en handel enkel goed geïnformeerd. Freedomfund Beleggen is niet verantwoordelijk voor het gebruik van de informatie in deze video en al haar andere content.

4 gedachten over “Uber aandelen analyse – Wat jij als belegger moet weten”

  1. Interessante video klinkt heel goed voor in de toekomst.
    Maar maakt Uber niet zo veel verlies om keihard als over te nemen en vervolgens skyhigh te gaan en de nieuwe Amazon te worden

  2. Wat cool dat uber Elevate! Dat maakt me toch enthousiast om in dit aandeel te stappen 🚶‍♀️

  3. bedankt voor de video weer! erg interessant. wat wordt de volgende?!

  4. De maand september loopt op haar eind. Wat hebben we de daling goed kunnen voorspellen met Freedomfundbeleggen. De leden van Freedomfundbeleggen hebben 7 shortposities met dikke winst kunnen cashen. We bereiden ons nu voor op de maand oktober omdat we zo langzamerhand zicht hebben op wat we kunnen verwachten op de beurzen. Wil jij mee vooruitkijken en hier winstgevend op handelen? Neem dan een abonnement op de ledenservice van Freedomfundbeleggen. Wekelijks een ledenvideo met de insights en iedere maand meerdere long en shortposities op aandelen en indices. Kijk op https://www.freedomfundbeleggen.com/ voor de abonnementen vanaf 12.50 euro per maand doe je al mee.

Reacties zijn gesloten.