Twee INTERESSANTE AANDELEN – Juni 2022 in 2023

laatste update: 05-2023


Twee aandelen die ik interessant vind, maar vind ik dat ook bij de huidige koers?
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 GRATIS AANDEEL via BUX Zero tot 200 euro

Beleggen doen we om geld te verdienen op de lange termijn. Soms wil je aandelen kopen van bedrijven die je interessant lijken, om meer spreiding te krijgen of om actiever bezig te zijn met beleggen. Als je wilt beginnen met beleggen dan zijn ETF’s een goede optie. Maar naarmate je langer bezig bent met beleggen wil je ook een individueel bedrijf kopen omdat je kansen ziet en meer rendement wilt maken. In de serie Interessante Aandelen bekijken we iedere maand een aandeel dat mogelijk interessant is.

In deze video bekijken we twee aandelen. Aandelen die ik in de vorige video al besproken heb. Toen ging het om bedrijven met een bepaald voordeel, een specifiek soort bedrijf: Scale Economies Shared. Door het voordeel te delen met de klant kun je het bedrijf enorm laten groeien in de toekomst. Costco is daar het beste voorbeeld van, maar ook Amazon werkt met eenzelfde soort strategie. Maar zijn de aandelen interessant bij de huidige koers?

PRODUCTEN EN DIENSTEN DIE IK GEBRUIK
💰 BELEGGEN via DEGIRO (tip)
💰 GRATIS AANDEEL via BUX Zero
🔗 CRYPTO via Bitvavo:
🔗 CRYPTO via Coinmerce:
🥇 KOOP GOUD, ZILVER EN PLATINA via

💶 Aandelen WAARDEREN en ANALYSEREN via
👨‍🎓Mijn Online Training voor Beginnende Beleggers
⭐️ Meer aanbevelingen via

VIDEO ONDERWERPEN
00:00 Introductie
01:14 Analyse COST
10:19 Waardering COST
14:02 Analyse AMZN
20:20 Waardering AMZN
23:55 Conclusie

#beleggen #investeren #aandelen

OVER EEN PASSIEF INKOMEN
Hallo, ik ben Ruud en sinds 2021 ben ik fulltime content creator en Youtuber.
Via Een Passief Inkomen deel ik informatie, ervaringen en ideeën die mij helpen naar een toekomst waarin ik financieel onafhankelijk wil zijn. Financiële onafhankelijkheid door middel van een passief inkomen is het einddoel,

Het begint met je persoonlijke financiën. Je moet hier inzicht en grip op krijgen. Daarna begin je met geld sparen en geld besparen. Dat geld moet je laten werken voor je. Vroeger kon dat op een spaarrekening, tegenwoordig moet je beginnen met beleggen om nog een mooi rendement te halen. Het investeren en beleggen in aandelen levert gemiddeld 7% rendement per jaar op, op de lange termijn.

Behalve je geld laten werken voor je, wil ik mijn tijd ook beter inzetten. Ik wil een passief inkomen opbouwen. Een inkomen dat ik verdien ongeacht hoeveel tijd ik werk of vanaf welke locatie ik dat doe. Dat klinkt moeilijk of onmogelijk, maar zeker tegenwoordig is het haalbaar met online ondernemen. Maar voordat je dat kunt bereiken, moet je natuurlijk van te voren wel veel tijd en energie hierin investeren. Een investering op de lange termijn waar je dan de vruchten van kunt plukken!

DISCLAIMER
De videos en content op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden. Ik ben geen (financieel) adviseur. Doe altijd zelf onderzoek naar de besproken onderwerpen en aandelen. Beleggen kent risico’s, je kunt (een deel van) je inleg verliezen.

WEBSITE

VOLG MIJ OP INSTAGRAM

STUUR EEN EMAIL
info@eenpassiefinkomen.nl

7 gedachten over “Twee INTERESSANTE AANDELEN – Juni 2022 in 2023”

 1. Wat vind jij van de besproken aandelen? En wat vind je van de waardering?
  Laat het weten in de reacties hieronder 👇

 2. Volgens de omzetgroei van 35% zou Amazon over vijf jaar 2,1 triljard dollar omzet hebben op jaarbasis. Juist…

 3. Kan je misschien een video maken waarin je alle veelgebruikte begrippen uitlegt?
  Soms begrijp ik niet wat je bedoeld en dan ga ik in andere filmpjes zoeken wat het nou precies is, kan me voorstellen dat ik niet de enigste ben die dit heeft. Ik denk dat als je 1 video maakt met alle begrippen dan kunnen mensen daarop terugvallen en makkelijk alles voor ogen krijgen. + zo heb je mooi een video die mensen waarschijnlijk meerdere keren gaan kijken 👌🏻

  Verder hartelijk dank voor alle info, je hebt mij erg geïnspireerd om een portefolio op te bouwen en aan mn toekomst te werken. Ga zo door!

 4. Waarom ga je eigenlijk uit van 3% groei/rendement na de analyse periode? Het lijkt me gek dat een aandeel opeens terug zakt naar 3%.

 5. Kijk jij niet naar bedrijven zoals Chargepoint? Aangezien heel wat auto fabrikanten over gaan naar elektrische auto's en laadpalen daarbij een essentiële rol zullen spelen? Ik zit zelf ook in CHPT.

 6. Je zegt dat je de site zelf hebt gemaakt. Ben je een (web)developer?

 7. Zou je eens een analyse willen maken over Ahold Delhaize en/of ASML?

Reacties zijn gesloten.