Twee aanvragen ETH spot ETF | Vandaag in 2021: BTC in El Salvador | Crypto nieuws vandaag | #951

laatste update: 09-2023


Precies 2 jaar geleden werd Bitcoin een wettig betaalmiddel in El Salvador. Wat is er sindsdien veranderd en wat mogen we nog verwachten? Dit en meer in de video van Axel! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:30 VanEck en ARK Invest vragen ETH spot ETF aan
02:52 ETH whales schroeven inkopen flink op
04:57 Vandaag 2 jaar geleden: Bitcoin betaalmiddel in El Salvador
08:10 Canaan kondigt nieuwe miners aan
10:00 Australisch medisch instituut gaat van cloud over op Filecoin
12:15 Koerrrsen koerrrsen!
14:53 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Spotify:
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

4 gedachten over “Twee aanvragen ETH spot ETF | Vandaag in 2021: BTC in El Salvador | Crypto nieuws vandaag | #951”

  1. 04:10 VISA gaat het solana netwerk gebruiken voor USDC transacties en niet het cardano netwerk.

  2. Fijn dat de intro weer terug is🥳
    Bedankt maar weer en tot morgen!
    💯👍😉

  3. I dont know, dudes. I think crypto and all these ICOs are just a bubble. Well, crypto is good for transfers and so on, but I dont engage in trading and staking either. Its too risky. My friend recently lost $5000 there. I invest crypto in real business

  4. Frau Lennox, die Bitcoin-Händlerin, ist seriös und ihre Methode funktioniert wie von Zauberhand. Mit ihrer neuen Strategie verdiene ich jede Woche weiter

Reacties zijn gesloten.