TRX als wettig betaalmiddel? | Advies aan China: herzie crypto-ban | Crypto nieuws vandaag | #811 in 2023

laatste update: 03-2023


Sint Maarten wil TRX als wettig betaalmiddel implementeren. Daarnaast krijgt China het advies om nog eens na te denken over zijn verbod op crypto. Wij hebben de belangrijkste nieuwtjes voor je op een rij gezet! Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:22 Marathon Digital verkoopt voor het eerst sinds lange tijd weer BTC
03:38 Rechter wijst rechtszaak tegen Coinbase af, COIN +5%
05:50 Crypto ban in China binnenkort dan toch echt van tafel?
09:05 Sint Maarten stap dichterbij accepteren crypto als betaalmiddel
12:15 Ook ECB verhoogt de rente, maar met 0,5%
14:06 Koerrrsen koerrrsen!
16:44 Outro

—–
Meer van BLOX?
✅ Koop crypto:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BLOX. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BLOX je te bieden heeft!
#BLOX #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

7 gedachten over “TRX als wettig betaalmiddel? | Advies aan China: herzie crypto-ban | Crypto nieuws vandaag | #811 in 2023”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. "Trust because you are willing to accept the risk, not because it's safe or certain." —Anonymous

  3. The reason why a great man is great is that he resolves to be a great man.

  4. "Most of the important things in the world have been accomplished by people who have kept on trying when there seemed to be no help at all." -Dale Carnegie

Reacties zijn gesloten.