Top 5 Crypto voor 2022 | Mijn Favoriete Crypto Coins voor het komende Jaar! in 2023

laatste update: 05-2023


Aangezien Crypto ook een onderdeel van mijn investeringsportfolio is, wil ik jullie ook mijn top 5 Crypto voor 2022 in deze video meegeven! Benieuwd welke het zijn? Kijk snel verder!

Bekijk ook mijn vorige video over mijn top 5 Aandelen voor 2022:

Welkom op mijn kanaal Yorijk! Ik hoop dat jullie genoten hebben van deze video en weer wat hebben bijgeleerd over aandelen en beleggen. Vergeet dan zeker niet te abonneren hierboven om geen enkele video te missen!

Vandaag duik ik de Crypto wereld in en bespreek ik voor jullie mijn favoriete Crypto Coins voor het komende jaar! Voor deze top 5 heb ik voor een mooi evenwicht gekozen tussen vaste waarden en een meer ‘Hidden Gem’.
Als eerste zal ik het dan ook over Bitcoin (BTC) hebben, de grootste Crypto munt. Verder geef ik jullie ook mijn top Altcoins voor 2022 zodat je weet welke Crypto kopen 2022. Deze Altcoins zijn Ethereum (ETH), Binance Coin (BNB), Cardano (ADA) en Polygon (MATIC) . Van de voorgenoemde Crypto coins zal ik dan ook een analyse maken en bespreken waarom ik net deze heb gekozen!

Persoonlijk beleg ik via DEGIRO. Ik heb deze broker gekozen omdat zij lage kosten bieden en een ruim aanbod aan handelsproducten.
Wilt u ook beleggen in Nederland via DEGIRO? Maak hier gratis een account aan:

Ben je meer geïnteresseerd in beleggen in Crypto en op zoek naar een website waar je goedkoop en snel Crypto kan kopen? Doe dat bij Coinmerce via onderstaande link:
coinmerce.io/r/0mpyXhKCVu

Let op: Beleggen brengt risico’s met zich mee. U kunt uw geld verliezen.

Volg mij op Instagram voor dagelijkse beleggingsportfolio updates & meer:

Timestamps:
00:00 Intro
01:55 Bitcoin (BTC)
03:48 Ethereum (ETH)
07:49 Binance Coin (BNB)
09:20 Cardano (ADA)
10:40 Polygon (MATIC)
12:14 Outro

Zelf ben ik dit kanaal gestart om mijn weg naar het beste beleggingsportfolio te documenteren en hiermee anderen op weg te helpen bij hun eerste stappen op de beurs. Zelf ben ik ondertussen 5 jaar actief aan het investeren in aandelen. Nu wil ik mijn ervaring en expertise dan ook met jullie delen door middel van Yorijk!
In mijn video’s behandel ik vooral thema’s zoals “ In welke aandelen investeren ?”, “ Hoe ziet het beste ETF Portfolio 2021 eruit?“ en “ Hoe aandelen kopen en verkopen ?”. Verder deel ik ook maandelijks mijn DEGIRO portfolio zodat jullie een goed inzicht krijgen van welke aandelen kopen en verkopen, het beste beleggingsportfolio en hoe ik te werk ga op de beurs. Daarnaast deel ik met jullie ook waardevolle informatie van wat naar mijn mening de beste ETF 2021 en beste aandelen 2021 zijn!

Hoe moet je investeren in aandelen is een vraag dat ik vaak krijg? En nog specifieker, in welke aandelen investeren? Dit is zeer afhankelijk van wat je doelen van je beleggingsportfolio zijn! Hier geef ik maandelijks een overzicht hoe mijn aandelenportfolio ervoor staat:

Naast een maandelijkse update van mijn beleggingsportfolio, maak ik ook één maal per maand een video waarin ik mijn favoriete aandelen voor de desbetreffende maand opsom! Zo blijf je steeds op de hoogte van de aandelen die interessant zijn om in te investeren:

Weet je niet waarin je moet investeren en start je maar net met beleggen in 2021? Dan zijn ETF’s een goede keuze als beginnende belegger. Hierdoor beleg je in een mandje van aandelen en heb je spreiding binnen je portoflio. Leer hier alles over ETF’s:

Als laatste, beleg ik ook in Crypto en Bitcoin. De Crypto Markt is volatieler en je kan dus grotere winsten en verliezen maken op een kortere tijdsperiode. Wees dus op je hoede! Ben je benieuwd naar mijn Crypto Portfolio?

DISCLAIMER:

Beleggen brengt risico’s met zich mee. Je kan je inleg verliezen. Ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

13 gedachten over “Top 5 Crypto voor 2022 | Mijn Favoriete Crypto Coins voor het komende Jaar! in 2023”

 1. Wat zijn jouw favoriete crypto munten voor 2022? Laat het mij weten in een reactie hieronder!👇

 2. <Great TA I've been listening too sounds like a slight correction to around 40-45k has a high probability before next impulsive wave. Nathan also mentioned it could dip to around 45-55k. Between the two TA I'm guessing the dip will finalize over the next 3-4 weeks. But looking like 70k shortly after. If it's anything like the past it'll top off this year up to 100k , Still got a couple of Alt coin i believe will 10x, I have cashed out most of my Alt coin, made over 400k this year, All the other altcoin are competing with each other, they are more centralized, and the majority of them are not completed projects. I can't believe it when i hear people selling their btc for alts lol, although I was able to make 6 BTC in just November from implementing trades with tips and info from Nathan Christopher.!..

 3. Solana leek mij ook erg goed wel jammer dat ze al paar keer aangevallen zijn door int.criminelen.

 4. Hoe denk je over aragon, reserve right en aelf?
  Interessante video 👍🏻
  Ga zeker meer kijken.

 5. Kan je zeggen welke Ada ik moet kiezen, ik zie er heel veel staan.

 6. Zou je miss een korte filmpje kunnen maken over shiba inu

 7. De markt voor cryptocurrency wordt steeds aantrekkelijker voor beleggers die op zoek zijn naar activa met een lage correlatie om hun portefeuilles te diversifiëren, ongetwijfeld rekening houdend met het feit dat we stijgen met weinig tekenen van een stop. Ik zou zeggen dat het juist is om gewoon te wachten, misschien wat verliezen langs de lijn te nemen, dit is een slechte houding voor de belegger, want als een belegger die altijd manieren vindt om altijd meer munten te verhogen en meer munten te stapelen en zo winst te maken, is het levensstijl zou moeten zijn, zelfs ervaren handelaren hebben twijfels over lang of kort nemen. De omstandigheden van deze hausse zijn anders dan alles wat we ooit hebben gezien. Ik kreeg deze tips uit de eerste hand van Hayden Kaur, die andere handelaren altijd een stap voor is en al mijn transacties volledig in de gaten houdt om fouten te voorkomen en geld te verliezen. Mijn inkomsten zijn in slechts 3 maanden en 2 weken drastisch gestegen van 3,6 Bitcoin naar 17,7Bitcoin. Ik heb het volste vertrouwen in zijn handelsvaardigheden. het is raadzaam voor elke belegger om te profiteren van zijn strategie, Hayden is bereikbaar via 🆃🅴🅻🅴🅶🆁🅼 @ [@Haydenkaur]

 8. leuke video, wat is de beste manier om met cryptocurrency te beginnen en goede winst te maken, want ik ben al een tijdje bezig met mijn persoonlijke onderzoek en ik weet nog steeds niet hoe ik moet beginnen.

Reacties zijn gesloten.