Top 3 interessante aandelen op mijn watch list

laatste update: 02-2023


Top 3 interessante aandelen op mijn watch list. In deze video laat ik 3 interessante aandelen zien die ik zelf op mijn watch list heb staan. Ik denk dat dit goede aandelen zijn om in te beleggen tegen de juiste prijs.
————————————————–
Disclaimer
Beleggen brengt risico’s met zich mee. Ik ben geen financieel adviseur, en de content op dit kanaal is geen financieel advies. Doe zelf je onderzoek voordat je geld inlegt.
————————————————–
Link naar SEMMIE om gebruik te maken van 15 euro beleggings-tegoed

————————————————–
Contact
berekendebeleggingen@gmail.com
————————————————–
FACEBOOK
Berekende Beleggingen
————————————————–
#interessanteaandelen #beleggen #aandelen

Aandelen
beleggen
investeren
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
beleggen in aandelen
aandelen crash
interessante aandelen
aandelen 2021
groeiaandelen
berekende beleggingen
geld verdienen aandelen
rijk worden aandelen
beste aandelen
dividendaandeel
interessante aandelen 2021
beste aandelen 2021
2021 aandelen tips
interessante aandelen tips
beste aandelen tips
interessante aandelen februari 2021
aandelen DEGIRO
beste aandelen om te kopen

8 gedachten over “Top 3 interessante aandelen op mijn watch list”

  1. Je had er maar 1 in te hoeven zetten. GAMESTOP TO THE FUCKING MOON🚀🚀🚀🚀💎👐

  2. Goed gemaakt; fijn om te zien dat je het anders aanpakt dan de andere youtubers en de emotie/hype rond een aandeel weglaat, maar serieus in de cijfers gaat. Hoop dat je kanaal flink gaat groeien. Dan kan je daar zelf nog wat aan gaan verdienen 🙂

  3. Goede video. Ook fan van Rule #1 Investing? Heerlijk boek!

  4. Bedankt voor deze video's. Ik ben beginner en probeer wat meer bij te leren over het waardebeleggen, genuanceerde video's zoals deze zijn dus perfect voor mijn leerproces!! Zou u verder nog wat aanraders hebben van boeken (liefst Nederlandstalig)?

  5. Yo dude ik heb een vraag. Ik wil graag goed begrijpen hoe traden en alles er omheen werkt. De termen die gebruikt worden vindt ik soms lastig etc. Heb je misschien een andere channel of een boek of iets wat mij kan om trading beter te begrijpen. uiteraard blijf ik gewoon kijken naar jouw. Alvast bedankt!! keep up the good work

  6. Erg goede video weer. Fijn dat je goed kijkt naar een aandeel voordat je het koopt. Misschien nog een handige tip als je kijkt naar het management, zoek op hoeveel aandelen de zelf hebben. Alignement tussen ceo en aandeelhouder levert volgens de statistieken een beter rendement op. De ceo van 1800 flowers is de founder en heeft ruim 44% van de aandelen, erg sterk dus. Ga zo door man!

  7. Logitech is mooi gezakt. Ik heb zelf ook een fundamentele analyse gedaan. Ik ben bereid rond de 97-98 dollar te kopen. Jij ook nog steeds positief?

Reacties zijn gesloten.