TOP 3 cryptosectoren om in te investeren in 2022 in 2022

laatste update: 08-2022


Meer weten over hoe ik jou kan helpen bij het ontwikkelen van een gezond financieel leven? Kijk dan hier (

Vandaag ga ik het hebben over de top 3 crypto sectoren voor 2022, waar ik zelf het meeste vertrouwen in heb voor dit jaar.

Ik denk zelf dat layer zero technologie heel belangrijk gaat worden voor de wereld van blockchain en de wereld van crypto. Layer zero technologie zorgt er namelijk voor dat afzonderlijke crypto projecten (layer 1 blockchains) met elkaar kunnen communiceren. Hierdoor verbeterd de cross chain compatibility van de layer 1 blockchains en kunnen de crypto’s samen sterker worden. Voorbeelden van layer zero blockchains zijn Polkadot en Cosmos.

Ook oracles zullen naar mijn mening belangrijk gaan worden in de crypto wereld in 2022. Oracles zorgen ervoor dat data uit de echte wereld vertaald kan worden naar de blockchain en andersom. Een goed voorbeeld van een Oracle is Chainlink. Ook het World Economic Forum is bullish over deze zogenaamde ‘middleware’ Chainlink. Een van de redenen waarom oracles belangrijk kunnen gaan worden is dat steeds meer bedrijven gebruik willen gaan maken van blockchain. Door gebruik te maken van een oracle als Chainlink kunnen deze bedrijven wel gebruik maken van de blockchain, zonder dat ze zelf een blockchain hoeven te ontwikkelen.

Ik heb het hier dan over NFTs met een echte functie en niet over ‘plaatjes’ die miljoenen kosten zoals de Bored Ape Yacht Club. Als het gaat over NFTs met een echte functie kun je denken aan:
– Gaming, play to earn gaming
– Kunst
– Creator tokens
– Ticketing: restaurants en concerten
– Royalties: muziek en films
– Eigendomscertificaten: huizen, auto’s en collectibles
– Toegang tot gegevens: medisch, onderhoudsgeschiedenis auto’s, beleidsbepaling
Dus NFTs waarmee je investeert in echte projecten in de echte wereld.

Nog geen subscriber? Geen probleem!

Bronnen:
Polkadot:
Cosmos:
Chainlink:
NFT’s, play to earn:
NFT’s, bomen, CO2-credits:

👉 Benieuwd hoe ik jou verder kan helpen? Ga dan naar

🎯 Wil je meer weten over mijn missie en wil je erachter komen hoe jij een bijdrage kunt leveren? Ga dan naar

📓 Beginnen met beleggen? Download mijn gratis e-book om meteen te beginnen, via

📈 Wil je een hoger rendement behalen? Neem dan eens een kijkje bij mijn gratis online masterclass via

👑 Als je onze gratis Discord-community wilt joinen, ga dan naar

💱 Op zoek naar een platform waar je aandelen kunt kopen? Dan ben je bij DEGIRO aan het juiste adres! Houd er wel rekening mee: met beleggen kun je je inleg verliezen.

💲 Wil je rente krijgen op je crypto EN een bonus van maximaal $250 via BlockFi? Dan heb ik een referral link voor je. Als je een account maakt met deze link, krijg ik 0,5% van de hoeveelheid geld die je aan je account toevoegt in de eerste 30 dagen nadat je een account hebt gemaakt.

DISCLAIMER
Nesami maakt deze video alleen voor informatieve doeleinden. De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of ander advies. De informatie is van algemene aard en houdt geen rekening met jouw specifieke omstandigheden. Je bent zelf verantwoordelijk voor het afwegen van de voor- en nadelen van het gebruik van de informatie in deze video. Nesami kan niet aansprakelijk worden gesteld voor schade door een beslissing die je hebt gemaakt op basis van de informatie in deze video.

Tags: crypto, cryptomunten, blockchain, polkadot, chainlink, cosmos, World Economic Forum, layer 0 technologie, layer zero technologie, layer zero blockchains, layer 1 blockchains, layer one blockchain, NFT, NFTs, oracle, oracles, investeren, crypto investeren, cryptocurrency, blockchain investeren, top 3 cryptos 2022, top 3 crypto sectoren 2022, top 3 blockchains 2022, beste crypto 2022, beste blockchain 2022, beste crypto sectoren 2022, crypto sectoren, crypto sectoren 2022

Hashtags: #investeren #crypto #blockchain #polkadot #chainlink #cosmos #crypto2022 #investeren 2022

Timestamps:
0:00 Inleiding
0:25 Sector 1
2:49 Sector 2
4:47 Sector 3

❤️ PS: vind je deze content leuk? Vergeet dan niet om je te abonneren!
1

4 gedachten over “TOP 3 cryptosectoren om in te investeren in 2022 in 2022”

Reacties zijn gesloten.