TOP 3 ALTCOINS: Waar je serieus GELD mee kan verdienen! in 2022

laatste update: 08-2022


TOP 3 ALTCOINS: Waar je serieus GELD mee kan verdienen!

In deze Altcoin Checkup kijken we naar:
AION (AION)
KAVA (KAVA)
KYBER NETWORK (KNC)

0:00 Intro
4:28 AION
8:24 KAVA
11:11 KNC

Andere coins zien? Laat je verzoek achter onder deze video!

___________________________________________________________________

Welkom bij DoopieCash!
Het beste investering en trading platform van Nederland & België. Voor alles wat betreft Traden Beleggen & Investeren: Van Bitcoin tot Commodities en van Futures tot reguliere Aandelen.

🔥
🔥(Gratis) Cursus / Leerprogramma:

___________________________________________________________________

Social Media: Youtube:
Twitter:
Instagram:
Facebook:
🔥 Discord: De invite link staat op de homepage van
📧Vragen: info@doopiecash.nl ___________________________________________________________________
Disclaimer: Denk goed na alvorens je een investering maakt en investeer nooit meer dan je zou kunnen missen. Wij van DoopieCash geven geen financieel advies en zijn niet verantwoordelijk voor financieel verlies. De content die wij aanbieden heeft louter een amuserende en educatieve waarde. Er kunnen geen rechten worden ontrokken aan de acties en giveaways. Tevens behoudt DoopieCash de mogelijkheid om op ieder moment de voorwaarden te kunnen aanpassen.

#Altcoins #Crypto #doopiecash

30 gedachten over “TOP 3 ALTCOINS: Waar je serieus GELD mee kan verdienen! in 2022”

 1. Heeft t zin om nu eft te kopen van bijvoorbeeld de aex met een lange termijn van twintig jaar, aangezien de aex nu heel hoog staat?

 2. KAn iemand dit bevestigen? Dus die groen naast die prijzen is entry en dat groen box links is stop loss?

 3. Beware: Aion is een product zonder usercase en het team is ervan weggelopen. Dus stoploss strak zetten.

 4. bedankt 💪
  leuke auto hadden jullie zondag, als ik had geweten dat jullie langs zeist kwamen had ik de koffie klaar gezet 😜

 5. Dayum allemaal leuke projectjes, als je echt geld wil maken check LTO, Nederlands bedrijf, werk samen met de VN en de Europese unie.

 6. Vanaf het eerste filmpje eerlijk & relaxed advies geweest dat siert jullie en het kanaal zeker! Ga zo door! Het is leuk om te zien hoe je het kanaal ziet groeien naar echt een hoog nivo van wat het nu is!

 7. Kennen jullie Quant al (QNT)? Ze shillen niet echt en zijn vooral op de achtergrond bezig met o.a. het connecten van verschillende blockchains met elkaar. Een voorbeeld: ze zijn bezig om met SIA de hele infrastructuur te vernieuwen bij in ieder geval 570 banken, waaronder de Europese Centrale Bank. Alleen al het 'board' binnen QNT bestaat uit personen die een hoge functie hebben gehad binnen het bedrijfsleven.

 8. Heel leuk en leerzaam jullie filmpjes! Hebben jullie ergens al een woordenboek voor de specifieke trading woorden die jullie gebruiken in jullie filmpjes? Dat zou nog een mooie aanvulling zijn. Ik blijf jullie zeker volgen!

 9. Kunnen jullie het ook eens hebben over nieuwe coins die net van de Launchpads afkomen? Onder 100 mil marketcap, dus ruimte voor 100X. Want dat willen we zien, 100x-en. Voorbeelden: GDT, Marlin (Pond) de nieuwe matic?, Ares, convergence, labs

 10. Zouden jullie kunnen kijken naar Theta en Tfuel dit zijn 2 munten maar horen bij elkaar. Uniek project. Heel nice als jullie hier naar Zouden kijken ben benieuwd wat jullie hier van vinden

 11. Waarom zijn alle lijnen zelfde als je bijv kijkt naar top20 coins dalen zakken zelfde moment

Reacties zijn gesloten.