TOP 3 AANDELEN OM TE KOPEN – NOVEMBER 2023

laatste update: 12-2023


Top 3 aandelen voor november van 2023. De beurs is de laatste tijd weer wat gedaald wat voor mooie koopmomenten heeft gezorgd. Drie hele mooie aandelen naar mijn mening. Een grote bekende reit, een restaurant keten en een big tech bedrijf.

Link naar de nieuwe Patreon en Discord:

#aandelen
#investeren
#beleggen
top aandelen
beste aandelen
interessante aandelen
beleggen
investeren
dividendaandelen
dividend aandelen
realty income corporation
dividend aandeel
texas roadhouse aandeel
alphabet
google aandel
aandelen november
welke aandelen
aandelen kopen

Portfolio dividend tracker:
Instagram:
Patreon en Discord:

0:00 Intro
00:45 Aandeel 1
08:54 Aandeel 2
19:25 Aandeel 3

Disclaimer
=========
Ik ben geen (financieel) adviseur, doe dus altijd zelf onderzoek. De videos op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden.

13 gedachten over “TOP 3 AANDELEN OM TE KOPEN – NOVEMBER 2023”

 1. Realty income, agree realty, Crown castle, Camden properties en mid america appartement allemaal in de aanbieding momenteel…..Agree realty ook maandelijks dividend.

  Ergens maart 2024 zou de rente terug zakken in Amerika.

 2. Dank je wel weer voor de leuke content! Goed bezig weer. Ben ook erg benieuwd hoe je naar de komende kwartaalcijfers aan kijkt van bijv. een Hims & Hers.

 3. Amazon weer wat gestegen.. Jammer! haha.

  Realty income, ben benieuwd naar de cijfers morgen avond.. Ook die van HIMS!

  Mooie video weer en mooie aandelen inderdaad!

 4. Weer erg bedankt voor deze video! Trek je niks aan van negatieve comments, die zijn volledig onterecht. Jij maakt geweldige videos en ik hoop dat je er nog lang mee door zal gaan

 5. Unibail ook alweer zo'n 18% up !😊
  Denk dat de markt begrijpt dat er veel verborgen waarde in lege kantoorpanden zit. Wanneer ze worden omgetoverd tot mini appartementjes voor onze gelukszoekers, die onze banen krijgen. Dan komt die waarde eruit.

 6. Als je binnekort naar de US gaat, check zeker eens 'The cheesecake factory'!! super lekker en bovendien ook beursgenoteerd 🙂

 7. Vici en realty geven heel veel extra aandelen uit. Daarmee betalen ze het dividend. Heel slechte investering op de lange termijn.

 8. Op zich wel leuk hoor je filmpjes. Voor de tijd die je er in steekt zou k minder tevreden zijn met je rendement. Hoop voor je dat youtube etc wat opleverd. p.s. wanneer je 20x minder als je het mij vraagt zegt is je filmpje al 2 minuten korter.

 9. Hoi Leuk Filmpje weer , ik zelf heb american express gekocht denk dat die ook erg ondergewaardeerd is.
  ik blijf je volgen.

Reacties zijn gesloten.