TOP 3 AANDELEN OM TE KOPEN – NOVEMBER 2022

laatste update: 02-2023


Top 3 aandelen voor november van 2022. Twee mooie big tech aandelen waaronder een aandeel waar ik nog nooit aandelen van heb gekocht en een risicovoller aandeel met veel potentie dat nu niet meer populair is.

#aandelen
#november
#beleggen
top aandelen
beste aandelen
interessante aandelen
beleggen
investeren
amazon
amazon investeren
amzn aandeel
microsoft aandeel
msft investeren
alibaba aandeel
baba kopen
chinese aandelen
big tech bedrijven
geld investeren
geld 2022
aandelen november
welke aandelen
aandelen kopen
november 2022

Beleggen via DeGiro:
The Financial Hub Discord:
Instagram:

Disclaimer
=========
Ik ben geen (financieel) adviseur, doe dus altijd zelf onderzoek. De videos op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden.

10 gedachten over “TOP 3 AANDELEN OM TE KOPEN – NOVEMBER 2022”

 1. Als Alibaba /Chinees aandeel delist wordt, waar kan je toch aandeel verkopen ?

 2. Hey,zou je misschien live kunnen als de fed met rentebesluit komt of andere belangrijke info zoals inflatiecijfers. Zou veel volgers lokken. Ik volg nu een amerikaan…
  Wat is jou mening over waterstof? Hype of toch interessant

 3. Alibaba pe ratio…mmm twijfel en wat met vastgoedverhaal in china? Staat toch heel wankel
  Toch bitcoin bijkopen nu?😬

 4. Zou je meta een keer kunnen meenemen? Vind het overdreven zwaar afgestraft laatste tijd

 5. Bitcoin vergelijken met aandelen hou ik nooit zo van, maar alle drie mooie keuzes om verschillende redenen denk ik zo.

  Ze zijn zojuist allemaal nog een stukje aantrekkelijker geworden nadat duidelijk werd dat mogelijk lagere renteverhogingen niet gelijk staan aan minder renteverhoging.
  Wat een klap weer.

  Google niet in je lijst, maar staat zelfs op 86.91 nu. Te grote positie voor mij om nog meer te kopen, ook niet erg save tijdens recessie, maar dat lijkt mij een geweldige deal.

 6. De eerste twee die je noemde heb ik onlangs gekocht voor de lange termijn Met Alibaba heb ik het wel gehad Buiten een Etf China koop ik geen losse aandelen meer ; De risico's worden mij te groot om diverse redenen ( toenemende overheidsbemoeiing, geopolitieke spanningen t.o US , ., afromen van hoge winsten door hoge boetes , etc; etc) Als vervanging van losse techaandelen overweeg ik geleidelijk te investeren in de ETF Lyxor 2*Nasdaq 100 ( hefboomfactor 2 dus ) dmv DCA methode . Hoop ik alle verliezen mee goed te maken in de volgende uptrend

 7. Ik ben persoonlijk van mening dat Amazon,Google nog verder gaan zakken. November en december daar gaan we mooie koopjes kunnen doen dus gewoo wachten zou ik zeggen zo zie ik het!!! This altijd een gok wanneer kopen vb stel googl zakt naar 80 dollar en je koopt en de bodem is 60. Hoe lager hoe beter maar niemand kan de markt voorspellen.

 8. Welke van deze 3 aandelen zou je aanraden op lange termijn?

 9. Het geluid gaat niet helemaal goed. Regelmatig zwakt het volume af. Net alsof je te ver van de microfoon wegdraait.

Reacties zijn gesloten.