TOP 3 AANDELEN OM TE KOPEN – MEI 2023

laatste update: 06-2023


Top 3 aandelen voor mei van 2023. We zitten in earnings season, veel bedrijven hebben de afgelopen weken kwartaalcijfers bekend gemaakt waaronder ook deze 3. Als je het mij vraagt op dit moment 3 hele interessante voor de lange termijn!

#aandelen
#investeren
#beleggen
top aandelen
beste aandelen
interessante aandelen
beleggen
investeren
tesla
tesla investeren
pfizer aandeel
pfizer dividend
amazon investeren
amazon cijfers
geld investeren
geld 2023
aandelen mei
welke aandelen
aandelen kopen

Portfolio dividend tracker:
The Financial Hub Discord:
Instagram:

0:00 Intro
00:35 Aandeel 1
11:37 Aandeel 2
15:53 Aandeel 3

Disclaimer
=========
Ik ben geen (financieel) adviseur, doe dus altijd zelf onderzoek. De videos op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden.

13 gedachten over “TOP 3 AANDELEN OM TE KOPEN – MEI 2023”

 1. Afgelopen 6 maanden is tesla elke maand aandeel vom te kopen…

 2. Ik heb ze alledrie! Tesla is mijn grootste positie, op gepaste achterstand Amazon, Pfizer is een van mijn wat kleinere.

  Zie deze natuurlijk ook vaker bij jou terug komen (niet voor niets natuurlijk). Ben benieuwd of je de komende maand misschien een of twee zal laten zien voor de lange termijn die wat minder vaak zijn langs gekomen, heb ik ook weer wat nieuwere tips om naar te kijken 💪

  Lekker bezig, dank voor het filmpje!

 3. Pfizer zeker weer een redelijke prijs om in te kopen. Ook gewoon een schappelijk dividend en een lage payout ratio, dus een goede keuze wat mij betreft 👍😀

 4. Amazon en Tesla zeker mooie aandelen, Amazon heb ik zelf ook. Met pharmaceuticals weet ik het nooit, blijf ik liever bij weg. Heb je nog andere semicons op het oog, naast ASML? Zelf vanmorgen een plukje AMD gekocht.

 5. Ik heb zelf ook Pfizer gekocht na hun kwartaal cijfers. Volgens mij is dit een long term banger

 6. Leuk fimpje weer. Twijfel elke maand weer om posities te starten of bij te kopen. Tesla vind ik spannend. Amazon denk ik een goeie om in te stappen Pfizer voor de balans. Tja of toch maar die ETF's bijkopen. Eigenlijk wilde ik MC donalds uitbreiden maar die staat zo hoog dat begin te twijfelen. Straks in mei vakantiegeld dus ga snel mijn keuze(s) maken.

 7. Wat is je mening over winning van lithium voor de batterijen in EV's? Komt naar mijn idee eigenlijk verre van duurzaam over.

Reacties zijn gesloten.