TOP 3 AANDELEN OM TE KOPEN – DECEMBER 2022

laatste update: 03-2023


Top 3 aandelen voor december van 2022. Drie aandelen die flink zijn gedaald waarvan ik denk dat het hele interessante zijn voor de lange termijn.

#aandelen
#december
#beleggen
top aandelen
beste aandelen
interessante aandelen
beleggen
investeren
amazon
amazon investeren
amzn aandeel
tesla aandeel
tesla investeren
salesforce aandeel
salesforce kopen
big tech bedrijven
geld investeren
geld 2022
aandelen december
welke aandelen
aandelen kopen
november 2022

Beleggen via DeGiro:
The Financial Hub Discord:
Instagram:

Disclaimer
=========
Ik ben geen (financieel) adviseur, doe dus altijd zelf onderzoek. De videos op dit kanaal zijn voor educatieve doeleinden.

7 gedachten over “TOP 3 AANDELEN OM TE KOPEN – DECEMBER 2022”

  1. Cybersecurity aandelen,welke aandelen zijn interessant daar in?
    Ik vind goed die 3 aandelen,maar aandelen met veeeeeel upsite in Cybersecurity zou ik graag eens filmpje over hebben en ook over gameaandelen zoals huya,maar geen chinees 😃

  2. 3 prachtbedrijven idd. Je bent zeker op zoek naar dé compounders😅

  3. Heyy,

    Wat is jou mening over het aandeel Adyen? Tegen de huidige waardering van ~1400€ voor mij een zeer interessante. Zeker gezien de partnerships die ze aan zijn gegaan recentelijk met partijen zoals Amazon

  4. Als je haters hebt dan doe je het goed… Dat gaat echt wel op bij Tesla😁

  5. Wat een prachtige analyse! Heb nog nooit zo snel en zo overzichtelijk informatie over aandelen tot me genomen. Erg bedankt voor deze video

  6. Goedenavond. İk heb pas "DeGiro" account geopend en wil nu 2 stuks Tesla aandeel kopen. Mijn vraag is, heb euro op mijn account. Moet ik Tesla van nasdaq (dollar) kopen of van xetr (euro) kopen? Zou dat verschil uitmaken? Als ik van nasdaq koop, wisseld degiro van zelf die euro naar dollar? Wat zou jij raden of waar heb jij zelf gekocht? Zijn er voordelen of nadelen? Welke zou je aanraden? Heel erg bedankt

Reacties zijn gesloten.