top 10 dividend aandelen voor 2023

laatste update: 02-2023


Apple vid (2:35):
Procter & Gamble (5:54):
BlackRock Tiktok:

Welkom bij de dividend belegger. Ik ben Seppe, een 20 jarige jongen die sinds zijn achttiende gelijk bezig is met investeren. Ik vind het leuk om erover te praten en daarom ben ik dit Youtube kanaal begonnen. Ik ben helemaal nieuw met youtube, dus als je tips hebt hoor ik het graag in de comments!

Je kunt me ook volgen op tiktok:
En Instagram:

Wil je zelf ook beginnen? Onthoud dan altijd dat ik geen financieel advies geef en je altijd je eigen onderzoek moet doen.

#aandelen #beleggen #aandelentips #besteaandelen #beleggenvoorbeginners #beginnenmetbeleggen #beleggenin #financielevrijheid #aandelen2023 #aandelenkopen

7 gedachten over “top 10 dividend aandelen voor 2023”

  1. als je zegt de een is meer gefocust is op groei. geef concreet aan welke dat is. Daarnaast gebruik je woorden wat niet zelf verzekerd overkomt, zoals: 'volgens mij', 'denk ik'. Het gaat om geld en dan zijn mensen kritisch, dus ben concreet. Kleine tip 😉

  2. Misschien moet je de volgende keer Randstad meenemen.

  3. Vergeet ook zeker niet te abonneren! Wordt heel erg gewaardeerd 🫶

Reacties zijn gesloten.