Toekomst Na Vreemdgaan? 3 Tips Voor Doorgaan Na Overspel Of Een Affaire

laatste update: 03-2023


Hier leer je of er toekomst is na vreemdgaan en wat je moet doen om door te gaan en jullie relatie te herstellen:

Ik krijg heel veel mailtjes van vrouwen die zeggen: “Help, mijn man is vreemdgegaan!”.

Ten eerste: Veel mensen gaan vreemd. Mannen gaan vreemd. Vrouwen gaan vreemd. Het is natuurlijk alleen hele vervelend als jouw man is vreemdgegaan.

Als hij een keer overspel heeft gepleegd, of een korte affaire had of vreemdging, is dat wat anders dan een relatie met een ander.

Het betekend niet dat hij niet van je houdt en het betekent ook niet dat je jullie relatie niet kan herstellen. Waarschijnlijk was er niet eens een reden voor zijn vreemdgaan.

Dus is er een toekomst na vreemdgaan?

Ja.

Als je wil doorgaan na vreemdgaan kan dat in de meeste gevallen wel. Alleen als er sprake is van verliefd zijn op iemand anders wordt het wat lastiger met het doorgaan na de affaire.

Let in ieder geval op deze dingen als je wil doorgaan na overspel:

– Waarom is hij vreemdgegaan?

– Kan je hem vergeven?

– Wil je het hem vergeven?

Kijk de video voor meer tips en een hele uitleg van de 3 vragen zodat je weet of er een toekomst is voor jullie relatie.

Lees daarna dit artikel met meer tips om je relatie te herstellen:

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – –
Datingcoach Tim vertelt je op dit kanaal wat mannen willen. Hij leert je zijn trucs en tips om zo een relatie te krijgen met een leuke man, en hoe je jouw relatie verbetert.

Ga naar zijn website mannengeheim ( voor meer artikelen en video’s.

15 gedachten over “Toekomst Na Vreemdgaan? 3 Tips Voor Doorgaan Na Overspel Of Een Affaire”

 1. kan ik jou privé een vraag stellen? of doe je daar niet aan?

 2. Hallo Tim
  Hoe kan ik het beste nu doen want mij ex is vreemd gegaan zit heel erg mee en hij zei dat niks waard ben en dat niks nee wilt maken hebben

 3. weet je in elk relatie wordt saai maar zo kun je elkeer vreemd gaan je moet gewoon blijfven vechten voor elkaar je kunt wel vreemd gaan en dat je weer iemand ontmoet dan wordt het tijdje ook weer gewoon en dan spannend ook weer eraf ik vind dat mensen snel opgeeft is er altijd wel oplossing

 4. weet je in elk relatie wordt saai maar zo kun je elkeer vreemd gaan je moet gewoon blijfven vechten voor elkaar je kunt wel vreemd gaan en dat je weer iemand ontmoet dan wordt het tijdje ook weer gewoon en dan spannend ook weer eraf ik vind dat mensen snel opgeeft is er altijd wel oplossing

 5. Een man die een vriend heeft, wordt natuurlijk NIET besproken! (voor de duidelijkheid, geldt allemaal niet voor mij, ik speel met radioapparaten, vandaar)…….WACHT EVEN?! jij zegt dat ELKE man altijd VREEMD wil gaan?? FOUT FOUT!! Mijn lieve vader had geen enkele behoefte aan een andere vrouw. Prima huwelijk; en komt gelukkig veel meer voor, vriend!! Niet te NEGATIEF!!

 6. Vreemdgaan valt bij mij echt niet goed te praten. Als je als man moeite hebt om aan 1 vrouw te binden en toch ergens je vrijheid wilt hebben, dan moet je geen relatie nemen vind ik. Het is of relatie en trouw zijn aan je vriendin of vrij zijn en single blijven. Daarom is het ook goed nadenken of je een relatie wil met een persoon, omdat je je vrijheid voor moet opgeven. Iemand die vreemdgaat weet goed waar die mee bezig is. Denk aan wat voor verdriet je de ander doet en ja karma verraad jou toch een keer. Waarom moet ik dan nog begrip tonen als je hem betrapt? Vreemdgaan betekent voor mij dat je met vertrouwen speelt. In een relatie vraag je dat ook van elkaar en als je daar moeite mee heb, blijf dan single. Ik zou zelf nooit vergeven, want vertrouwen is dan echt kapot.

 7. Biologisch meerdere vrouwen?? Geen relatie beginnen blijf dat lekker single !!!!

 8. Het was zo geweldig om alle posts op sociale media op de posts van mijn partner op afstand te lezen en te zien zonder dat hij het wist. Bedankt Madsenfile. M̬̤̯ a̬̤̯ d̬̤̯ s̬̤̯ e̬̤̯ n̬̤̯ f̬̤̯ i̬̤̯ l̬̤̯ l̬̤̯ e̬̤̯ e̬̤̯ @̬̤̯  g̬̤̯ m̬̤̯ a̬̤̯ i̬̤̯ l̬̤̯ .̬̤̯ c̬̤̯ o̬̤̯ m̬̤̯ . W̬̤̯ h̬̤̯ a̬̤̯ t̬̤̯ s̬̤̯ a̬̤̯ p̬̤̯  +̬̤̯ 1̬̤̯ 8̬̤̯ 2̬̤̯ 0̬̤̯ 9̬̤̯ 0̬̤̯ 0̬̤̯ 3̬̤̯ 9̬̤̯ 4̬̤̯ 7̬̤̯

  W̬̤̯ h̬̤̯ a̬̤̯ t̬̤̯ s̬̤̯ a̬̤̯ p̬̤̯  +̬̤̯ 1̬̤̯ 8̬̤̯ 2̬̤̯ 0̬̤̯ 9̬̤̯ 0̬̤̯ 0̬̤̯ 3̬̤̯ 9̬̤̯ 4̬̤̯ 7̬̤̯
  W̬̤̯ h̬̤̯ a̬̤̯ t̬̤̯ s̬̤̯ a̬̤̯ p̬̤̯  +̬̤̯ 1̬̤̯ 8̬̤̯ 2̬̤̯ 0̬̤̯ 9̬̤̯ 0̬̤̯ 0̬̤̯ 3̬̤̯ 9̬̤̯ 4̬̤̯ 7̬̤̯.

 9. Het was zo geweldig om alle posts op sociale media op de posts van mijn partner op afstand te lezen en te zien zonder dat hij het wist. Bedankt Madsenfile. M̬̤̯ a̬̤̯ d̬̤̯ s̬̤̯ e̬̤̯ n̬̤̯ f̬̤̯ i̬̤̯ l̬̤̯ l̬̤̯ e̬̤̯ e̬̤̯ @̬̤̯  g̬̤̯ m̬̤̯ a̬̤̯ i̬̤̯ l̬̤̯ .̬̤̯ c̬̤̯ o̬̤̯ m̬̤̯ . W̬̤̯ h̬̤̯ a̬̤̯ t̬̤̯ s̬̤̯ a̬̤̯ p̬̤̯  +̬̤̯ 1̬̤̯ 8̬̤̯ 2̬̤̯ 0̬̤̯ 9̬̤̯ 0̬̤̯ 0̬̤̯ 3̬̤̯ 9̬̤̯ 4̬̤̯ 7̬̤̯

  W̬̤̯ h̬̤̯ a̬̤̯ t̬̤̯ s̬̤̯ a̬̤̯ p̬̤̯  +̬̤̯ 1̬̤̯ 8̬̤̯ 2̬̤̯ 0̬̤̯ 9̬̤̯ 0̬̤̯ 0̬̤̯ 3̬̤̯ 9̬̤̯ 4̬̤̯ 7̬̤̯
  W̬̤̯ h̬̤̯ a̬̤̯ t̬̤̯ s̬̤̯ a̬̤̯ p̬̤̯  +̬̤̯ 1̬̤̯ 8̬̤̯ 2̬̤̯ 0̬̤̯ 9̬̤̯ 0̬̤̯ 0̬̤̯ 3̬̤̯ 9̬̤̯ 4̬̤̯ 7̬̤̯.

 10. Het was zo geweldig om alle posts op sociale media op de posts van mijn partner op afstand te lezen en te zien zonder dat hij het wist. Bedankt Madsenfile. M̬̤̯ a̬̤̯ d̬̤̯ s̬̤̯ e̬̤̯ n̬̤̯ f̬̤̯ i̬̤̯ l̬̤̯ l̬̤̯ e̬̤̯ e̬̤̯ @̬̤̯  g̬̤̯ m̬̤̯ a̬̤̯ i̬̤̯ l̬̤̯ .̬̤̯ c̬̤̯ o̬̤̯ m̬̤̯ . W̬̤̯ h̬̤̯ a̬̤̯ t̬̤̯ s̬̤̯ a̬̤̯ p̬̤̯  +̬̤̯ 1̬̤̯ 8̬̤̯ 2̬̤̯ 0̬̤̯ 9̬̤̯ 0̬̤̯ 0̬̤̯ 3̬̤̯ 9̬̤̯ 4̬̤̯ 7̬̤̯

  W̬̤̯ h̬̤̯ a̬̤̯ t̬̤̯ s̬̤̯ a̬̤̯ p̬̤̯  +̬̤̯ 1̬̤̯ 8̬̤̯ 2̬̤̯ 0̬̤̯ 9̬̤̯ 0̬̤̯ 0̬̤̯ 3̬̤̯ 9̬̤̯ 4̬̤̯ 7̬̤̯
  W̬̤̯ h̬̤̯ a̬̤̯ t̬̤̯ s̬̤̯ a̬̤̯ p̬̤̯  +̬̤̯ 1̬̤̯ 8̬̤̯ 2̬̤̯ 0̬̤̯ 9̬̤̯ 0̬̤̯ 0̬̤̯ 3̬̤̯ 9̬̤̯ 4̬̤̯ 7̬̤̯.

 11. Vreemdgaan is binnen onze religie een grote zonde. Ik zou mijn man direct scheiding geven. Oprotten met zulke dieren!

 12. Tip vanuit mijn religie. Zulke mannen zijn onrespectvolle honden. Die geen respect hebben voor het huwelijk of hun vrouw. Direct scheiden van zo'n man. Indien 4 getuigen zijn seksuele daad met een andere vrouw gezien hebben, en hij geeft zijn misdaad toe, dan moet hij gestenigd worden tot de dood erop volgt. Onze religie is rechtvaardig en ruimt rotzooi op! Wij hoeven die westerse troep niet. T wordt tijd dat jullie mensen weer goede normen en waarden krijgen. Dit is de weg van God en zijn profeten. Waarvan het bestaan archeologisch en geschiedkundig bewezen is! Dat is de waarheid. Als je niet trouw kan zijn begin dan niet aan een relatie of huwelijk. Gatverdamme. Zulke mensen zijn geen mensen meer. Maar nog minder dan dieren. De straf voor zo'n misdaad is de dood. En kom geen bullshit praten of met smoesjes. Want ik ben Moslima. En ik volg jullie regels niet. Maar God's regels.

Reacties zijn gesloten.