Tips: Zo ga jij om met Angst en Paniek – Psycholoog Najla

laatste update: 12-2022


Veel mensen hebben last van paniek en angst. Heb jij last van deze gevoelens in situaties waar geen gevaar dreigt? Wil jij tijdens deze situaties graag rustig blijven? Kijk dan deze video!

Neem contact op met je huisarts wanneer jij regelmatig last hebt van paniekaanvallen en/of angstaanvallen.

Op mijn YouTube kanaal en website www.psycholoognajla.nl deel ik met jou, hoe jij wetenschappelijk bewezen adviezen en technieken uit de psychologie, in je eigen leven kan toepassen. Hierdoor wordt ook jouw leven net wat makkelijker.

Wil jij de video over eetbuien terug kijken en hier de ontspanningsoefening terug vinden? Klik dan op de link hieronder!

Wil je mij ook volgen op social media? Dat kan!

Facebook:

Instagram:

Elke vrijdag om 16:00 uur plaats ik een nieuwe video. Volgende week vrijdag kun je een video verwachten waar je alles te weten komt over een traject bij een psycholoog!

Onderwerpen die op de planning staan zijn:
– Burn out en stress
– Autisme en vaccinaties
– Homoseksualiteit en genetica
– Alcoholgebruik tijdens de zwangerschap
– Alles over liefde en relaties
– Voeding en het brein

Heb jij of iemand in je omgeving last van psychische problemen? Raadpleeg dan altijd je huisarts!

30 gedachten over “Tips: Zo ga jij om met Angst en Paniek – Psycholoog Najla”

 1. Interessant maarre, vergeet je niet om af en toe met je ogen te knipperen? x)

 2. het vermijdden is mij helaas nog te vaak de baas, maar alleen al de gedachte om die situaties niet meer te vermijden die ik liever wel vermijd maakt mij pis link. Miss zijn mijn verwachtingen van het aangaan en de gevolgen daarvan te groot.

 3. ik ben heel de dag door aan het denken aan m'n hart en mn ademhaling , waardoor mn hart sneller klopt en ik een licht gevoel in mn hoofd heb . loop er een hee dag over te piekeren waardoor ik te pas en te onpas een paniekaanval krijg, zoals nu .

 4. ik voel me heel fijn om naar jou tekijken wand ik heb heel vaak paniekaanvallen en ik word hier heel rustig van ❤️❤️

 5. Zou je een keer een video willen maken over stres/angst bij presentaties? En wat je kan doen zodat je presentatie nog wel goed was

 6. Ik ben super blij dat ik je account ontdekt heb! Ik ben altijd echt een stresskip en deze filmpjes en de ontspanningsoefeningen helpen echt! 😊

 7. Pfff bij de zielenknijpers gaat echt alles over onderdrukken en verdringen toch?

  Waarom niet iets aanpakken als het negatief is? Omdat jullie negativiteit verdringen en onderdrukken. Dus een lapmiddel aanbieden. # ggz wassenneus😁 kunt beter dat ego gedoe achterwege laten…alles zit in jezelf. Dus als je daarvan af wilt. Zul je moeten achter halen wat het is….vaak iets met je jeugd😉

 8. Hoi najla, voordat ik dit vertel ik heb hulp bij een ggz, maar ik ben in opstart fase, ik ben dringend zoekend naar hulp.
  Ik heb ernstige derealisatie depersonalisatie klachten, met daarbij ook constant in vecht vlucht modus. Mijn lijf ontspant niet meer. Heb jij tips om het parasympticus te activeren en meer in balans te komen? Oefeningen om spanning kwijt te komen?

  Ik hoop op antwoord!!
  Liefs,

 9. Ik heb nu een oudere man als psycholoog, mag ik ruilen? 😉 Bedankt voor deze positieve vid!

 10. hoi, me telefoon is gebolokeerd en ik durf het niet te zeggen tegen me moeder en vader want ik had vandaag al genoeg problemen. Wat moet ik doen?

 11. dankjewel ik droom aaltijd over spinen en alls en spin komt naar mij Dan Staa ik aaltijd op en Dan kan ik nimeer slapen
  en alls de spin komt naar. Mij ijgelk naast Mij Dan doe ik met Mij hand weg en Dan kan ik nimeer slapen dit is de propreem

 12. Er was twee maanden geleden ongeveer een Brand in de straat dus ja ik ben bang

 13. altijd alls ik naar buiten kijket in het donker dan denk ik aaltijd dat er een spook komt met en mes in zijn handen en dan begint mijn hart sneler te kloppen en ook alls ik ene dine kijkt in youtube dan heb ik ook bang en kan ik niet slaapen 😥😥

 14. Wat zijn gezonde natuurlijke producten of middelen om angst gedachten te verzachten? Alprazolam 0,25mg werkt goed 1x per maand maar… maar ik wil een natuurlijk gezond product 😉 ook om stress te verminderen. Ik wil een ontspannen hoofd ook.

 15. Gewoon n pil ! Lorazepam of a d of hydroxizine. Alle therapieen waren waardeloos.

 16. Dankjewel voor je video’s! Ik ga de laatste tijd vaak naar je youtube kanaal als ik voel dat er een paniekaanval opkomt. Ik heb zelf hypochondrie met paniekaanvallen en ik merk dat ik dit heel erg heb gekregen sinds coronatijd. Voorheen had ik nooit last van angst maar het wordt de laatste tijd maar erger en erger, het is verschrikkelijk. Heb je hier tips voor? Ik ga binnenkort voor het eerst naar een psycholoog.

 17. Ik heb dit ook verschrikkelijk vanaf me 26ste me moeder overleden en nog veel familie is het bij mij doorbeginnen al tot mijn 35e nu word er gek van wil van alles leuk doen maar niks gaat zo elke keer die angst bah ik ben kapot moe hiervan

 18. Heeft uw ook tips bij angst voor de dood want dat heb ik elke dag in de auto supermarkt overal

 19. Jammer van de geluidskwaliteit want je video’s zijn wel interessant…

 20. Wat een super tips! Deze hebben echt geholpen, thanks!❤️💕

Reacties zijn gesloten.