TIPS OM TE HERSTELLEN VAN DE AANDELEN CRASH in 2022

laatste update: 10-2022


💎 DEGIRO (AANBEVOLEN):
💎 Gratis aandeel BUX:
💎 Coinmerce account aanmaken:
💎 The Financial Hub Discord:

Aandelenmarkt is hard onderuit gegaan in de laatste 8 maanden, maar hoe moet je herstellen van deze crash?

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Zakelijk contact: focuss.contact@gmail.com

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Beleggen in aandelen brengt risico’s met zich mee. Je kan een gedeelte of zelfs je volledige inleg verliezen. Ik maak video’s over beleggen maar ik ben geen financieel adviseur. Je blijft altijd verantwoordelijk voor je eigen keuzes in het beleggen.

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Mijn naam is Jeffrey en op het kanaal Focuss op Financiën wil ik mensen de kracht van beleggen laten zien. Ik laat zien in mijn openbaar portfolio hoe ik beleg voor de lange termijn. Dat is ook mijn doel met dit kanaal, mensen die vermogen willen opbouwen door te investeren voor de lange termijn. Ik deel daarom bijna dagelijks video’s over persoonlijke financiën en beleggen in aandelen en crypto. Dit doe ik vanaf halverwege 2020 en heb ook het idee dat ik dit nog een lange tijd blijf doen

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

#AANDELEN
#INVESTEREN
#BELEGGEN

▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬

Tags:
aandelen
aandelen voor beginners
aandelen kopen
aandelen tips
aandelen 2022
investeren
investeren voor beginners
investeren in aandelen
beleggen
beleggen voor beginners
beleggen in aandelen
beleggen 2022
beleggen met weinig geld
beginnen met beleggen
beginnen met aandelen
financiën
focuss op financiën
focus op financiën
brokers
passief inkomen
dividend
vermogen
ETF
Index
goud
crypto
dogecoin
coinmerce
portfolio
bitcoin
facebook
beheerd beleggen
dmyd
nio
ttcf
dbx
apxt
vechain
chainlink
litecoin
eos
ethereum
xlm
baba
ethereum
alibaba
coinbase

7 gedachten over “TIPS OM TE HERSTELLEN VAN DE AANDELEN CRASH in 2022”

  1. zou me niks verbazen dat het weer 5 a 10 jaar duurt voordat we op oude niveaus komen..

  2. Wat een inhoudloze video, je herhaalt jezelf 10 minuten lang… Maak eens een filmpje over prijs manupilatie van de grondstofmarkt via de comex en jou verwachtingen van edelmetalen nu de eurozone risicovolle maatregelen neemt tegen Rusland wat niets uithaald… Zou top zijn!

  3. Ik beleg nu 75€ pm ik ben 15 en koop elke week 15€ in btc/eth tips ik handel ook in nfts

  4. Het beste fonds is nu Antaurus is nog maar 4 procent gedaald vanaf januari

  5. Ik heb bij iedere nieuwe video het gevoel alsof ik alles al eerder gehoord heb…

Reacties zijn gesloten.