Thailand verbiedt crypto betalingen | ECB waarschuwt crypto sector | BTC nieuws vandaag | #616

laatste update: 05-2022


Thailand zal vanaf 1 april alle crypto betalingen verbieden. Het land is wel bezig met een CBDC, dus gaat dat niet in de weg zitten? Abonneer voor het laatste bitcoin nieuws en de koers:

00:00 Intro
00:57 Gaat New York bitcoin mining verbannen?
04:25 Florida wil bedrijven belasting in crypto laten betalen
06:53 Huwelijk Thailand en crypto wispelturig
09:42 Grote upgrade Zcash aanstaande; wat komt eraan?
13:25 ECB waarschuwt crypto aanbieders i.v.m. oorlog Oekraïne
15:52 Koerrrsen koerrrsen!
20:25 Outro

—–
Meer van BTC Direct?
✅ Koop crypto:
✅ Hardware wallets:
✅ Cryptonieuws:
✅ Facebook:
✅ Telegram:
✅ Twitter:
✅ Instagram:
✅ Abonneer youtube:
✅ Nieuwsbrief:

Disclaimer: De informatie in deze video is niet bedoeld als beleggingsadvies of als aanbeveling tot aan- of verkopen van cryptocurrency’s. Het handelen in digitale valuta brengt een significant risico met zich mee en is op eigen risico.

Welkom op het YouTube kanaal van BTC direct. Hier vertelt Axel van den Bogaard je alles over de bitcoin koers en bitcoin nieuws, we bespreken de ethereum koers, vertellen je alles over Ripple nieuws en nemen met je door hoe de litecoin ervoor staat. Uiteraard bespreken we al het cryptocurrency nieuws dat er is, we laten zien hoe je een cryptocurrency kunt kopen en bespreken de mogelijkheden rondom een wallet voor je bitcoins of andere crypto’s. Je kunt ook tutorials vinden rondom de aanschaf van cryptogeld.

We nemen je dagelijks mee in de koers van alle cryptocurrency, de koers van bitcoin, de koers van litecoin, de koers van ripple en nog veel meer.

Abonneer je nu op ons kanaal en zorg dat je altijd op de hoogte bent van het laatste nieuws dat BTC Direct je te bieden heeft!
#btcdirect #bitcoin #cryptocurrency #cardano #doge

7 gedachten over “Thailand verbiedt crypto betalingen | ECB waarschuwt crypto sector | BTC nieuws vandaag | #616”

  1. Pas op voor spammers die de commentsectie vervuilen. Wij zullen nooit vragen contact op te nemen via WhatsApp. Vermijd bots die in de comments handelaren en coins aanbevelen.

  2. Eerst zijn de miners uit China gegooid en naar Amerika gegaan en nu worden ze daar uitgezet? Kan wel weer voor en hele dip zorgen

  3. Mijn rijst meteen de vraag:? Wat gebeurt er met bitcoin? Als er straks nergens meer gemind mag worden dan zakt de koers helemaal in elkaar natuurlijk. Dankzij de POW mining ban zullen transacties niet meer kunnen worden geverifieerd. Ik vrees het ergste en zal een deel verkopen. Ga meer in Eth investeren.

  4. Verantwoordelijk voor medeplichtigheid oorlog oekraine? 🤣😅😂 bahbahbahbah kijk in de spiegel Lagarde zou ik zeggen …schandaaaaalig…

  5. I will forever be indebted to you 😇you’ve changed my whole life I’ll continue to preach about your name for the world to hear you’ve saved me from a huge financial debt with just little investment thanks so much Mrs Desiree Madsen

Reacties zijn gesloten.